שריטה של חתול...

איילתבו

New member
שריטה של חתול...

לפני שבוע בערך, משרותי על ידי חתול... זה מה שקרה.. ליטפתי חתול שכונתי אחד, אני לא באמת יודעת אם הם תמיד שם, אבל בשכונה הזו תמיד יש חתולים אז אני מעריכה.. בכל אופן ליטפתי חתול אחד והוא היה חמוד ורגוע.. ואז הגיע החתול הני וליטפתי גם אותו, ואז כשחזרתי ללטף את הראשון, הני קינא ושרט אותו ובטעות גם אותי.. עכשיו לא ידעתי שזה מסוכן עד היום אז רק היום הלכתי לחיסון נגד טטנוס.. וה מאוד מלחיץ אותי, טיפלתי באטמן בזמן?.. בנוסף שלחו אותי לבדיקה נגד כלבת.. היא אמרה לי שאין לי כלבת.. כי א׳ זו חתולת שכונה (דיי בטוחה בזה) ואני גרה במרכז בשכונה דיי שקטה של נתניה.. ב׳ היא שרטה אותי לא נשכה, וגם לא ירד לי דם.. אם אני זוכרת נכון.. זה היה שורף , ניגבתי את זה ישר, לא יודעת אם ירד טיפה או לא.. אבל חוץ מזה כלום, וג׳ היה לה גירוי לתקוף, ליטפתי אותה והיא קינאה בשנייה, בשונה מהמחלה הם תוקפים סתם.. אבל למרות מה שהיא אמרה אני לחוצה..מה הסיכוי יש לי לחלות בזה, והאם אפשר תמיד לטפל בזה? או ברגע עברתי את ה24 שעות הראשונות גורלי נחרץ?

Besomet

New member
טטנוס

הכל בסדר.
כילדה חוסנת לטטנוס, ואם התגייסת אז חוסנת שוב. מומלץ להתחסן כל עשר שנים כדי שמערכת החיסון ״תזכור״ את החיידק. לו היית בסכנה, המחלה היתה מתפרצת כבר, כך שאין סיבה לחשוש.
להבא, אחרי כל נשיכה או שריטה של חיה (במיוחד חיית בר או רחוב), גשי למרפאה.

ladybug4NLP

Active member
עם כל הכבוד והאהבה-אני מבינה להכיל אבל למה ללטף חתולי רחוב

ולקחת סיכון.
אוהבת חתולים/כלים? אמצי אחד אבל התרחקי ממגע מכל מה שמסתובב ברחוב בין פחי אשפה

למעלה