שריטוט , כבר ביום הראשון יש אמון..

• פותח הנושא zekit
  • פורסם בתאריך

zekit

New member
שריטוט , כבר ביום הראשון יש אמון..

אז כך,יום ראשון אם האיפוד בבית ספר. סבבה של מכשיר והכל,אבל יש בעיה אחת חמורה - שריטות. בכל הביקרות שקראתי על המכשיר,אני באמת מתפלא שלא היה כתוב אפילו פסקה אחת על הבעיה הזאת.. אני יום אחד אם המכשיר וכבר נרא כיאלו יש לי אותו שנה .. כולו שירטוט,ממש לא ציפיתי ממכשיר של 1500 שקל להיות כלכך רגיש..יש לי פאלם כבר שלוש שניים והוא נרא יותר טוב מהIPOD שיש לי אותו יום אחד.. בקיצור רציתי לשאל אם זה רק אצלי כך? או שפשוט כולם מעדיפים להתעלם... אהה וכמובן אם יש דרך להגן על המכשיר

zekit

New member
דרך הגב , ח'ח לתפוז

אין משהו שאין לו פורום משלו.. מת על האתר הזה

השריטות הן דבר נפוץ

אבל רובנו יודעים לשמור עליו שלא יסרט וגם יש נרתיקים כמו שיש נרתיקים לסולולרים חפש במדור קישורים בחנויות ובזאפ כמובן יש מבחר גדול של נרתיקים ויש גם סקינים ותתחדש

zekit

New member
תודה על התגובה. כמה שאלות

האם יש ררך\דרכים לשמור על האיפוד חוץ מנרתיק (פשוט עד שהוא יגיע אחרי ההזמנה יקח זמן) בקשר לנרתיק , אני צריך לחפש משהו ספציפי לדגם שלי (דור 3) או שזה כללי לכל הסוגים? תודה על העזרה

zekit

New member
סליחה על התגובה הכפולה אבל

שככתי לשאול,בקשר לטעינה של המכשיר,מה עדיף - להטעין את המכשיר דרך הfirewire או דרך השקע ?

על המקינטוש אני טוען עם הפיירוויר

עוד לא יצא לי לטעון דרך המטען הרגיל בפיסי אין ברירה וצריך לטעון דרך המטען אבל למזלנו בעלי המק אנחנו חוסכים את זה אני חושב שהטעינה שווה בשתי השיטות תעשה מה שנוח לך

אני לפני שהיה לי נרתיקים

השתמשתי בנרתיק של משקפיים כזה מעור רך פשוט שמתי אותו בפנים יותר מזה לא נראה לי שיש אפשרות לא לשמור במגבת או בדים הם שורטים גם כשחושבים שהם רכים ונוחים

zekit

New member
וואלה רעיון טוב.

אה ודרך אגב,אני משתמש בPC , שקניתי את הIPOD לקחתי בייחד כרטיס firewire ,אותו מחיר של חיבור לUSB כך שזה כבר היה יותר זול בשבילי (בתור מישהו שאין לו USB 2.0 והייתי צריך לקנות גם את זה)

נצל"ש

הבנתי מה זה USB וגם את ההבדל בין הזה של ה-1.1 לבין ה-2.0 וגם הבנתי שלא ממש יקר לשדרג. אבל מה זה כרטיס FIREWIRE ? איך הוא עובד?

פיירוויר זאת טכנולוגיה של אפל

שמקבילה לusb ושהחליפה את הסקזי בתור ממשק תקשורת להתקנים חיצוניים כמו הרדיסקים ומצלמות ווידאו וכו' הפיירוויר הוא מהיר יותר ויציב יותר מusb אבל הusb הפך להיות נפוץ יותר בגלל שהוא נמכר כברירת מחדל ברוב מחשבי הפיסי אם לא כולם והיום הusb2 נמכר בדגמים חדשים אבל עדיין מי שמחבר התקנים כמו מצלמות ווידאו מעדיף את הפיירוויר על הusb2

zekit

New member
וואי זה כזה חמוד ,תודה.

הנרטיקים נראים ממש טוב , יש מושג איפה ניתן להשיג בארץ?

כן ולא , זה מורכב מיציאות חיצוניות

כמו בusb וחיבורים פנימיים כמו בסאקזי סקזי זה כמו ide החיבורים הפנימיים של ההרדיסקים והסידירומים במחשב טכנולוגיה ישנה שנתקעה בשלב מסויים ולא המשיכה אבל הרעיון של הסקזי הועבר לטכנולוגיות חדישות יותר כמו usb וfirewire היתרון של הסקזי לאומת הide רגיל היה ביכולותיו לחבר מספר גדול מאוד של התקנים הide לא מסוגל לזה וגם הסקזי היה עם חיבורים חיצוניים להתקנים חיצוניים כמו הרדיסקים וצורבים חיצוניים אז היום את האפשרויות הללו אפשר עם usb וfirewire לדעתי הfirewire זאת טכנ' יותר טובה מusb

תבדקי אם אין לך עוד חיבורים שאת לא

מכירה שדי מזכירים usb רק קצת קטנים יותר ואם תרצי אין בעיה להוסיף כרטיס כזה עולה החל מ60 ש"ח ואין בעיה שהוא יהיה בנוסף לusb2

חחחחחחח

אני לא מכירה אפילו חיבור אחד. אני פשוט אדבר עם האיש מחשבים שלנו. שתבין, רק לפני כמה ימים קראתי לשכן שלי כדי שיגיד לי אם יש לי יציאת USB ומה זה עושה בכלל. גם בקושי ידעתי מה זה ג'יגה עד שהמחשב התחיל להגיד לי שהמצב קריטי.

למעלה