שריינו יומנים- 12 בפברואר מפגש פורום קין

שריינו יומנים- 12 בפברואר מפגש פורום קין

בלונדון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יצא לוח ההופעות בUK
ואנחנו כולנו נהיה שם
ב12 בפברואר, יום חמישי, תתתחילו לחפש טיסות, מכירת כרטיסים מתחילה ביום חמישי אני קונה כרטיסים לכל מי שמבקש. (הייתי חייבת להכנס גם כשאסור לי, מכאן מהעבודה, רק כדי לומר לכם את זה!) יאללה, החלום מתחיל להתגשם!!!!!!!!!!!!!!

גיתית!!!!!!

את חייבת להשיג כבר מחשב! מתגעגעים פה בטירוף
ואל תבנו עליי
בי"ס, מה. וגם למי יש כסף

hagayx

New member
אהמ... אהמ.....

שכחת משהו, כולנו חוץ מחגי..(שגם כנראה לא הולך לראות את טראוויס כי היום הוא עוזב את ישראל והוא לא קיבל את הכרטיס להופעה עדיין, שלחתי להם שאני רוצה לשנות את הכתובת לכתובת שנתת לי אבל הם לא התייחסו לזה)

באמת?

היום אתה טס?
ואיזה באסה עם כרטיס. זה ממש לא בסדר!! ולמה אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי

לצערי אני לא אוכל לקחת בזה חלק ../images/Emo4.gif

(למרות שעבדתי יותר מדי בחודשים האחרונים, אז אני יכולה להרשות את זה לעצמי
), בפברואר אני כבר אהיה חלק מהמוסד הארור ההוא שקורא לעצמו צה"ל.

hagayx

New member
ביום חמישי אני אדע לאן אני מגוייס

איזה מתח! מתי את מתגייסת? אולי נעשה מסיבת גיוס פורומית משותפת

אני עד הגיוס לא אדע. =/

כייף לך שאתה מגלה (איך באמת אתה מגלה?). אני מתגייסת ב-9 בדצמבר. מתי אתה? וחחח כן, אפשרי. P=

hagayx

New member
מישהי מהעבודה שלי

יש לה קשרים בשיבוצים בצה"ל.. התאריך שלי 17 לנובמבר!

טוב רציתי להכנס אתמול לצעוק עליכם קצת אבל

כרגיל לא היה לי מחשב (והייתי אתמול בהופעה מדהימה של ג'ייסון מראז באולם הכי מדהים שראיתי בחיי!!!הלוואי וקין יופיעו שם!) וחשבתי שאני אצעק עליכם היום אבל פתאום הקדימו את מכירת הכרטיסים ואני חייבת עכשיו להזמין כבר!!! אז לצערי אני פשוט אקנה 4 כרטיסים ולמי שלא יהיה נחפש דרך אי ביי אבל במספר מילים- אתם חייבים לבוא !!! טוסו ליומיים מה קרה! זה מה שתכננו!!! ואין שו בעיה לעשות את זה! וגם אני כנראה אסדר לכם איפה לישון אז רק תדאגו לטיסה יאללה חפשו !!!!!!! קיצר אני קונה 4 כרטיסים ואם יש עוד אנשים שרוצים שרשרו לכאן לפני שתגמר המכירה!!! (למרות שהיום זה רק פרי-סייל, אז אני מקווה שישתחררו עוד עד שיחזור לכם קצת שכל לראש!!)

בדקתי לכם. אם מזמינים מעכשיו בthomson זה זול!

פחות מ500 דולר ותוכלו להיות שבוע בלונדון! (אבל אם תהיו שבוע לא בטוח שיהיה לי איפה לשים אתכם..) עקרונית לא בדקתי עדיין בעוד אתרים יכול להיות שאפילו אפשר למצוא דילים יותר טובים! יאללה 500 דולר זה ממש כלום בימינו!

maihlevi

New member
בתקציבי יש כרגע 1300 שקל ממה שהרווחתי

והרווחתי מממש הרבה.. בסביבות ה-3000...אבל בזבזתי על המון! ככה שלא נראה לי שיש לי תקציב לכל הסיפור הזה...=/ למרות שאני ממשממשמממש רוצה!

Pure M

New member
אני רוצה, מאוד,

אבל לא יודע מה יהיה עוד כל כך הרבה זמן.. אחסוך לקראת זה. השאלה היא כמה כל הסיפור אמור לעלות. גיתית?

אממ

קודם כל, כל העסק הזה עולה ממש יקר. אז אם כבר טסים ללונדון, לא טסים ליומיים
מה שמחזיר אותי שוב- זה ממש יקר. אין לי כסף.. ושנית, זה בתקופת הלימודים. נו, אתם מכירים אותי, גיקית אמיתית.
לא מפסידה בי"ס בחיים
(אלא אם כן ארגון המורים יחליט שעוד פעם נמאס לו וישבות שוב, אבל לא נראה לי שזה יקרה, כי הם חתמו על שנתיים בלי שביתות (למרות שמשרד החינוך לא קיים דבר בהסכם שנחתם). ואנשים- מי שיכול שילך! זה יהיה כזה מגניב
וגיתית איזה כייף לך שהיית בהופעה של ג'ייסון מארז
אני ממש אוהבת את הדיסק הקודם שלו. הנוכחי פחות התלהבתי

קארין ../images/Emo99.gif

לי יההי את אותות סיפור של הלימודים, אבל באוניברסיטה!
אז כנראה אני כן אטוס רק ליומיים
אם בכלל

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאני לא רוצה עדיין להגיד כן, כי פברואר נורא רחוק, אבל יש סיכוי../images/Emo9.gif.

יאאאא ../images/Emo99.gif

גיליתי שה-12 בפברואר יוצא בדיוק בחופשת סמסטר שלי!!! ובדיוק יום לפני היומולדת!! אז לימודים אני לא אפסיד, ואם יהיו אז מבחנים- תמיד יש מעד ב'
אז (טפו טפו טפו בעז"ה) יש ממשששששש סיכוי!

galoosh33

New member
כיף לך :}

אגב,בת כמה את?
משום מה חשבתי שאת יחסית צעירה^^

למעלה