שרימפי בא בימים

שרימפי בא בימים../images/Emo150.gif

יום שני אני חוגג 18, אני מרגיש זקקקקקקקקן. הממממ....הלכתי היום להחליף ערכת מגן ונתנו לי אחת של מבוגרים במקום של נוער...אני זקקקקן, ורק בשני יש לי 18. המוות מתקרב?! לא יודע, אולי. בכל מקרה, אני מקווה שהיומהולדת הזאת תהיה שונה מהשאר, בדרך כלל ימיהולדת אצלי זה יום רע...חוץ מגיל 17, למרות שזה גם היה הומולדת טראומתי למדי.... בלופ...18.

LeeCooper69

New member
אמרת את זה גם ביומן שלך.....

אני חושב שאתה צריך לחשוב על הדברים החיוביים שיקרו בהומולדת שלך.... כמו שכל החברים יגידו מזל"ט ויביאו לך מתנות.... ואני אבוא....

dannnnnna

New member
למה זקן? תחשוב על זה בצורה חיובית

אתה יכול לקנות אלכוהול..לא שקודם לא יכולת.. אבל עכשיו מותר להם גם למכור לך
דנה דרך המשקפיים הורודים (כן אז ילדה בת 7 משפיעה עלי אז מה?
)

sarah

New member
../images/Emo4.gif

גם לימי הולדת שלי יש נטייה להיות זוועתיים
אני מאכלת לך יום הולדת שמח- ושתעשה מסיבה עם בלונים ועוגה כי זה תמיד טוב ליום הולדת--- הם מתחילים להיות גרועים כשנותנים להם סתם ´להיות´
) זקן? לא רצית פעם להרגיש מבוגר סוף סוף?
באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
אני *שונאת* אנשים כמוך...

שמשחקים אותה כאילו החיים נגמרים בגיל 18. יש אנשים שהחיים רק מתחילים עבורם בגיל 40, ואתה עושה ביג דיל מזה שאתה הולך להיות בן 18? אפילו לא החלפת קידומת! בהקשר לדכאוניות של ימי הולדת... תראה, ביומולדת ה-16 שלי היו לי המון ציפיות שכנראה היו מוגזמות, כמו למשל שאנשים מסויימים שחשבתי ברוב טיפשותי שאכפת להם ממני יטרחו להרים לי טלפון... אז שנה אחרי זה הייתי פסימית. לא ציפיתי לשום דבר מאף אחד, והיה לי דווקא יומולדת די נחמד.. וזו רק אני, או שבפורום הזה חוגגים לך יומולדת כבר חודש בערך? :) אז אל תגיד שלא אוהבים אותך!

p o l i

New member
בואו נפתח שירשור.. דברים ששרימפי יכ

יכול לעשות מעכשיו... (גם לי בעוד חודש)
להשתכר באופן חוקי
ל...קיים יחסי מין עם מי שרק בא לך
להצביע
להשפיע
להשתתף בפורומים עם תכנים "גסים"- כמו "סקס וזוגיות גאה"
לגלוש באתרים למבוגרים לבד
להכנס לפאבים ומועדונים שמקפידים על 18
כולם שרימפי מגיע!!!!!!!!

p o l i

New member
ת´אמת

שבדיוק השבוע בדקתי יותר נכון בדקו לי... ו... לא נכון אפשר לבעול (בנות לפחות) רק מגיל 18 כן כן, בדקתי וחקרתי וירדתי לעומק העיניין (נו טוב אני לא יכולה לעשות שום דבר אחר...
)

praetor

New member
אולי המקורות שלך ישנים, בגלל

שכנראה פעם זה היה ככה. היום אפשר מגיל 16 ומעלה (גם יחסי מין הומוסקסואלים. החוק זהה). מותר גם אם שני הצדדים מתחת לגיל 16. אם אחד מעל 16 והשני מתחת ל-16, אז מותר בתנאי שהפרש הגילאים ביניהם לא עולה על 3 (או 4, או 5 אני לא בטוח) שנים - כלומר - אם דני בן 14, מותר לו לשכב עם החבר האוהב שלו, נדב, בן ה-17, אבל החייל החתיך בן ה-20 מהקומה למטה הוא רק בפנטזיות (וממילא לא יפה לבגוד בנדב).

TwelveEyes

New member
אהמ...

ל...קיים יחסי מין עם מי שרק בא לך אז זהו, שלא, כי עכשיו הוא כבר לא יוכל לבעול קטינים כבעבר :)

פריפטס

New member
וואלה

מה שאומר שהגיל בו אפשר לבעול כל מי שרק אפשר זה בין 16 (שמותר להיות עם מבוגרים) ל- 18 (גיל בו כבר אסור להיות עם קטינים מתחת לגיל 16).

גם טעות..

גם אם הוא בן 16 או 17.350 ימים, אסור לו לבעול מישהו מתחת לגיל 13.. ואם הוא רק נמשך למישהו בגיל הזה והוא מעל גיל 13 הוא נחשב כפודופיל לכל דבר..

פריפטס

New member
וואלה? טוב עדיין בגילאים שציינתי

עדיין מותר לו לבעול יותר מלכל אחד אחר...

LeeCooper69

New member
אז אני קטן משרימפס בכמה שנים ואני

עושה את אותם הדברים חוץ מלהצביע..... אפרופו בחירות, אני נבחרתי היום למועצת תלמידים!!!!

למעלה