|שריףעוד מעט זוג חברים שלי מתחתן...

mika tal

New member
|שריףעוד מעט זוג חברים שלי מתחתן...

האמת שהם ממש לא מתאימים.. אנחנו מכבדים כמובן את ההחלטה שלהם, אבל נראה שזה יותר "הרגל" מאשר אהבה.. הבעיה היא שהבחור לא ממש נאמן ... היא מודעת לעניין, ולצערי מתחתנת איתו בכל זאת.. ממש מצער אותי שאנשים ביחד מתוך הרגל.. ולהתחתן מתוך הרגל.. זה עוד יותר מבאס.... אני מאחלת לכולנו שנה מקסימה של אהבה אמיתית.. מיקה

magenta73

New member
ככה זה

אנשים לפעמים כ"כ מפחדים להיות לבד שהם מעדיפים להיות בזוג ולאכול חרא. שתהייה באמת שנה טובה והמוון אהבה...

לפעמים מצד רואים דברים מבאסים .

חברי הטוב התחתן לפני מספר שנים עם בחורה שהטריפה אותו במלוא המובנים . לנו החברים ולי היא הייתה מוזרה ולא ברורה ומסוכנת לזוגיות ושנשאלתי על ידו מה דעתי לגביה הייתי זהיר וחששתי לומר מה דעתי האמיתית הרי מי אני שאני יתערב על סמך תחושות בטן .רק אמרתי לו שנישואין זה לא חברות . כעבור שנה חברי התגרש .מהסיבות שמהם חששתי . הרגשתי רע אולי למה התערבתי ולהאיר את אוזניו ועיניו.

מירטל

New member
היא מתחתנת איתו בתקווה לשנות

אותו או שממש לא משנה לה שהוא בוגד בה? יש הבדל בין שני המקרים.

mika tal

New member
מתוקה!! לא מתחתנים עם אף אחד

בשביל "לשנות אותו".. ולא נראה לי שיש בחורה "שלא משנה לה" שבוגדים בה.. המקרה הזה מצער.. זה הכל..

מירטל

New member
אל תקבעי עובדות.

לצערי הרב, אני מכירה הרבה יותר מדי בנות שניסו להתחתן עם מישהו בכדי לשנות אותו, ובקשר לנשים שלא משנה להם שבוגדים בהן... זה אפשרי, אבל אולי כדאי לשאול : מדוע היא מתחתנת איתו?

למעלה