|שריףרוצים לשמוע תגובות על משכנות..

y u v a l i m

New member
|שריףרוצים לשמוע תגובות על משכנות..

היה באמת עמוס באנשים, בסביבות ה500 ועוד כמה עשרות שלא הצליחו להכנס בגלל הגבלות העירייה. אז אם מישהו מהפורום היה, צילם או רוצה להגיב ולשאול..זה הזמן להעלות תמונות וכו'. סופשבוע טוב לכולכם..

arzieli JR

New member
יופי של הופעה, כרגיל...

הייתה אווירה מחשמלת (בלי קשר לעובדה שעמדתי על איזשהו כבל). התבאסתי קצת שלא נתנו לחברים שלי (מהצפון!!) להכנס, ונאלצתי לשתות איתם בירה כשהם הרחק מעבר לגדר ההפרדה (איזו דרמטיות, אה?). אח"כ הם התבאסו כששכחו לבקש כרטיס שני חינם כשהצליחו להכנס. אבל כל זה שטויות! המוזיקה חיפתה על הכל!!! נראה שהחבר'ה מקנדה נהנו (אגב, קנדה זו לא ארץ אמיתית...). קניתי גם חולצה אדומה מגניבה; אני מבטיח ללבוש ולהפיץ את המסר הקולולושי הירושלמי הFנקי. נתראה בהופעה הבאה, שתבוא במהרה. עד אז נקווה לשקט במדינתנו הקטנה, שקט כמו שיש באותה ארץ מן האגדות, אשר עונה לשם "קנדה". אגב, חבר שלי מהצפון צילם קצת תמונות. אבקש אותן ממנו כדי לפרסם כאן/שם/בכל מקום... צ'או

OriWinokur

New member
הייתה הופעה כיפית מאוד

ותודה לכולם על התגובות.... עצוב מאוד שלא הכניסו את כל מי שרצה להכנס כי בפועל היה מקום לעוד אנשים...אבל כמו שאתם יכולים להבין אלה אילוצים ביטחוניים של הימים הטרופים האלו....היה להם אישור לכמות מסוימת של אנשים במתחם.... ואם אנו מדברים על ההופעות הבאות אז.... ב7 לאוגוסט נופיע ברחוב עמק רפאים במסגרת הארוע של קבוצת סלמנקה ב17 לאוגוסט נופיע במרכז העיר - יש פה הודעה עם פלייר מצורף בפורום....

engelor

New member
../images/Emo6.gifהיה כיףףף

הייתה הופעה ממש טובה!ומרעננת!!!!היה כיף לצפות לחומר החדש-לא אכזב ואפילו יותר מזה -אהבתי את המקצבים החדשים שהבאתם! שיחקתם אותה!!!כל הכבוד!

MenDelSonspirit

New member
הייתה הופעה טובה

נראה לי... לפחות מבחוץ זה נשמע ככה =\ למרות שלא נכנסתי, אני מבסוט כי הצלחתם למלא 400 איש(ולפחות עוד 70 שנשארו לשמוע בחוץ. אני מאמין שעוד הלכו כשראו שהם לא נכנסים). סחטיין! הופעה הבאה אני אדע לבוא עוד קצת לפני... ד"א, השיר העברית-אנגלית מגניב לאללה. ואין על השיר הערבי D=. עד אז, ברכות ושהיה שבוע שקט בצפון ובדרום, אבל שיהיה מרעיש במערכת
Keep up the funk

למעלה