שריפה בגלידריה בבת-ים

שריפה בגלידריה בבת-ים

רציתי לשתף אתכם בתמונות מארוע של שריפת גלידריה בבת-ים לפני מספר ימים, בשעה 23:40 . את התמונות צילם מיודענו ליאור טהאני שגר מרחק של שני בנינים ממקום השריפה. השריפה היתה ברחוב בן גוריון 73 בבת-ים (טיילת חוף הים של בת -ים).

Rescue1

New member
אבל למה לקשות על עצמם ?

למה הם מקשים על עצמם ועובדים עם 2 קווים של 2 צול ?

Rescue1

New member
אז איך ? אז ככה !

כן ! תגיד לי זה באמת כלכך נוח לבן אדם אחד לעבוד עם 2 צול ? כמה זמן בדיוק הוא יכול לעבוד בלי הפסקה .... ושנית ! לא מדובר במבנה מי יודע מה אלא כולו חנות ואני בחיים לא הייתי חודר לבד עם 2 צול וכמו ששמת לב היו 2 קוים של 2 צול !!! מה זה מפעל אטום שם ? כולו חנות קטנה

fireman

New member
ממתי חודרים עם זרנוק צול?!?

ולדי....עד כמה שאני יודע יש לך כמה שנים בכיבוי אש... ממתי חודרים למבנה עם זרנוק של צול?

Rescue1

New member
ערן ...

ערן ידידי , אתה מוזמן ליום התנדבות בנתניה ואם תראה דליקה אחת , דירה או לא יודע מה שעובדים בה עם 2 צול תקבל מה שאתה רוצה ! הרבה יותר נוח , קל , פשוט וחסכוני יותר לעבוד עם צול אחד ! ובטח שבדליקה גדולה כשהכוחות שלך ניגמרים מהר מאוד , צול אחד מוציא כמות יפה ומספיקה של מים לדליקה במבנה , אלא כמו שכבר אמרתי מדובר במשהו ממש גדול , הרי כאן מדברים על חנות קטנה . ד"א ניזכרתי במשפט יפה שהרבה כבאים בנתניה משתמשים בו : עם מה מכבים את השריפה ? עם הראש !!! הראש שעל הכתפיים ! ותאמין לי אם יש לך ראש אתה לא צריך שום 2 צול ! ולא ! זאת לא ירידה על מישהו או על תחנה מסוימת ובטח שלא על גבע השולטים ! כיבוי אש נתניה, התחנה שעובדת עם צול אחד גם בדליקות גדולים !

fireman

New member
אצלנו וברוב התחנות

אני בטוח שמשתמשים ב2 צול.... מקרה אחד זכור לי שפעלנו בתוך מבנה עם זרנוק צול היה בשריפה בקומה 15

ליאור 17

New member
מה השאלה המטומטמת הזו

אחי אתה יודע שהיו מקרים שזרנוק צול הציל חיי אדם ושיש מקרים שהרבא יותר נוח לעבוד איתו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה