שריפה מתחת לבניין במזיד והשטרה לא עושה כלום!

DoveBird

New member
שריפה מתחת לבניין במזיד והשטרה לא עושה כלום!

פשוט בושה מה שקורה שריפה מתחת לחניה ברחוב יוחנן הסנדלר והשוטרים או העירייה לא מגיעים!!!!!!!!! אדם מבעיר שריפה מתחת לבניין בחנייה ולאף אחד לא איכפת לא יאמן כאילו העיריה לא איכפת לה מהאיזור הזה.... שיא הבושה,שיא השביזות לחכות יותר משעתיים לניידת שיא החוצפה!

כמה שאלות..

כשהתקשרו למשטרה\מכבי אש אמרו שיש חשש כבד לנפגעים בנפש ? אמרו שיש חשש לפגיעה רצינית ברכוש? להתפשטות האש לכיוון הדירות ? להתפשטות האש לכיוון גינה וצמחיה סובבת ? אמרו שיש מיכלי גז קרובים? ציינו שאולי האדם לוקה בנפשו? אפשר היה להגיד את כל זה למרות שכל זה סביר להניח לא נכון, ובמקרים כאלה שקר לבן יכול לזרז הכל. צריך לדעת איך לדבר בראש ובראשונה ואח"כ לחפש אשמים במקום אחר. יומטוב.

DoveBird

New member
אמרנו את הדברים.......

ואפילו יותר אך הם בחרו להתעלם מאיתנו העירייה אומרת 40דקות שהיא שולחת פיקוח והפיקוח לא מגיע מי שסובל אלו התושבים המשלמים ממיטב כספם אז אני מבין שיש לך חתיכת פה אבל אם זה היה קורה אצלך או במיוחד לאחד מקרובי משפחתך אתה גם היית מתעצבן!!!יום טוב גם לך ידידי היקר....

דבר ראשון אם לא היו נפגעים בנפש אז אין סיבה

להתעצבן. דבר שני, הבנתי את מה שאמרת ונראה לי שירית לעצמך בהודעה האחרונה כדור ברגל. אתה התקשרת לעיריה !? בגלל שריפה מתחת לביתך? בגלל הפרת סדר ציבורי התקשרת לפקחים שאין להם סמכות חוקית לעצור, לעכב בנאדם לחקירה וכדומה. למה לא התקשרת למשטרה בגלל הפרת הסדר הזאת ? למה לא התקשרת למכבי האש כדי לכבות את האש והלהבות שהפריעו למנוחתך ?

איפה בדיוק קראת שהוא התקשר למשטרה?

אני לא ראיתי שום משפט בהודעה הראשונה שלו שהוא אמר שהוא התקשר למשטרה, משמע - התקשר 100. הוא בטח התקשר למוקד העירוני או לעיריה איכשהו, וציפה שהמשטרה תגיע גמכן, הוא ציין את המשטרה ומדוע היא לא טיפלה בזה, אבל הוא לא ציין שהוא צילצל למשטרה. אל תסיקי מסקנות חפוזות, תקראי את ההודעה שלו כמו שהיא.

באיזה משפט בהודעה הראשונה ראית בדיוק שהוא אמר

שהוא חייג 100, צילצל למשטרה? אני לא ראיתי שום משפט בהודעה הראשונה שלו שהוא אמר שהוא התקשר למשטרה, משמע - התקשר 100. הוא בטח התקשר למוקד העירוני או לעיריה איכשהו, וציפה שהמשטרה תגיע גמכן, הוא ציין את המשטרה ומדוע היא לא טיפלה בזה, אבל הוא לא ציין שהוא צילצל למשטרה. אל תסיקי מסקנות חפוזות, תקראי את ההודעה שלו כמו שהיא.

למעלה