שריפה

ToryMaster

New member
כאב לב

הכל מתחת לבתים כאן היה ירוק ומלא חיים, עכשיו הכל שרוף, הכל שחור במקום ירוק, יש רק גדמים אומללים של עצים צעירים, עצי אורן ענקיים חצי שרופים... כואב הלב על זה, וכואב הלב על זה שאני לא יכולה לעשות כלום לעזור, שאני לא יכולה להצמיח את העצים מחדש... יש לכם רעיונות? דברים שאפשר לעשות? משהו להירגע?

gwizard

New member
דברים לעשות

היי אני משתתף בצערך, שריפה זה תמיד מצער, לא משנה איפה. וכן אפשר לעשות: לשתול מחדש לדוגמה. כמו כל דבר בטבע, מה שמת - יכול להתחדש ולצמוח מחדש. זה כמובן ידרוש זמן והשקעה, אך כל דבר שצריך לעשות דורש את זה. על תדאגי, הכל יסתדר לטובה בסופו של דבר. ובגלל מה נגרמה השריפה ?

ToryMaster

New member
אממממםם

לא ידוע ממה היא נגרמה, והשריפה בכלל הייתה מחוץ לגדר מערכת וקפצה מעבר לשביל האש

מתוך ניסיון של מתנדבת...

תראי אני מתנדבת של מכבי אש... ואני יודעת מנסיון... שיער נישרף, האפר משקם אותו די מהר, עוד שלושה חודשים בערף חורף... ותפללי לאלים שיהיו מים מספקים לכל העצים להתקם, ועוד חתי שנה, יהיה הכל טוב מקסים.. סמכי עלי

ToryMaster

New member
*סומכת עלייך*

אבל למה למה למה זה צריך לקחת כל כך הרבה זמן? כאילו, אני יודעת את התשובה ולא כועסת או משהו, אבל עדיין, 20 דקות זה הרבה זמן!

ToryMaster

New member
אנ יגרה במשגב

הכבאית צריכה להגיע מכרמיאל וכן כולם, אני מתנצלת שאין קשר, אבל זה לא שזה כאילו מקפיץ הודעות אחרות למטה

אז לוקח לה קצת זמן להגיע

תראי, את חייבת להבין.. יש פקקים בדרך, ויש נהגים שכבאית בדרך לארוע לא ממש מזיזה... אז לוקח להגיע 10 דקות ועוד 10 למצוא את מקר האש, איפה היא הכי מסכנת אנשים, ולהתחיל לכבות משם... בשריפה שמקום עירוני... כבאית תגיע תוך 7 דקות מקסימום או שלוש דקות כמו שקרה לי פעם... זה היה מפחיד לנסוע...

למעלה