שריפת קלוריות בעבודה

מילקי 10

New member
שריפת קלוריות בעבודה

שאלה שמאוד מטרידה אותי. אני עובדת במפעל שוקולד ומטבע הדברים העבודה על הרגליים - כל היום. יש שעות שאני סתם עומדת ורק מזיזה מעט את הידיים ויש שעות שאני מרימה דברים כבדים, עובדת בצורה יותר נמרצת עם הגוף, מתרוצצת במפעל... בקיצור לשאלתי, האם זה נחשב לפעילות גופנית? האם שרירי הרגליים מתחזקים? האם שורפים משמעותית יותר קלוריות מעבודה משרדית? אצלי בעבודה טוענים שלא. אשמח לתשובה

מילקי 10

New member
דבר נוסף

נראה לי שכאן אני אתן רקע על עצמי לאחר ירידה של 30 ק"ג במשך 10 חודשים, עובדת עם משקולות פעמיים בשבוע בנוסף ל 5-6 פעמים בשבוע הליכות של 8.5 ק"מ. נותר לי עוד כ 5 ק"ג להגעת BMI תקין מעבר לזה רוצה להוריד עוד 12 ק"ג. העבודה עם המשקולות הינה עצמאית בבית. לפני יומיים החלפתי את משקולות היד מ 5 ק"ג ל 6. מלבד טיפה קושי בסוף הסט, לא כאב לי כלום וגם ביום למחרת לא הרגשתי את השרירים. מה ההסבר לכך? משקולת 7 ק"ג כבר כבדה לי.

הר ניר29

New member
תשובות

1. כל הוצאה קלורית רלוונטית, ישנם טבלאות שיכולות להעריך כמה קלוריות את מוציאה בעבודה. אם זה משמעותי או לא...מה זה משנה? זה נתון! זוהי שגרת החיים שלך, וכל תנועה= הוצאה קלורית. 2. למה את רוצה להרגיש משהו למחרת? האם זו אינדיקציה לכך שהיה אימון? אז לא ממש... יתכן, שמדרגת הקושי שבחרת לא אינה משמעותית כפי שציפית, אולם כפי שאת מתארת 7 ק"ג לתרגילים הספציפיים שאת מבצעת כבר אינה מאפשרת פעילות. פיתרון, יש ויש... את יכולה לשנות את התרגילים להעלות רמת קושי, להגדיל מעט את מספר החזרות לקצר מעט את זמני המנוחה. זכרי, כאבי שרירים מאוחרים אינם אידיקציה לזה שהאימון היה מוצלח או לא. שיהיה בהצלחה

למעלה