'שריפת' שוקולד וחמאה
אני קורא שצריך להמיס שוקולד בזהירות. אם אני מחמם שוקולד על סיר קטן מה כבר יכול להיות? שמעתי שזה יכול להישרף למרות שלא רואים שום שריפה. אז מה השיטה להמיס קוביות שוקולד? אני לא מומחה וחשוב לי שזה טוב.
האם גם במיקרו השוקולד יכול להיהרס? והאם כל סוגי השוקולד רגישים (חלב רגיל/מריר/צמקאו)
האם המסת חמאה/מרגרינה ביחד עם קקאו וסוכר זה נחשב ציפוי קל להכנה בלי חששות לגבי שריפה המרכיבים?
בנוסף, האם אפשר לשרוף גם חמאה או שאפשר להמיס אותה בסיר בלי דאגות?
והאם יש הבדל בין המרקם של החמאה לבין התוצאה המתקבלת? כי יש מעט מתכונים שכתוב שצריך להמיס חמאה. אני דווקא נהנה להמיס ורק אז לערבב בקערה. זה משנה?
אני קורא שצריך להמיס שוקולד בזהירות. אם אני מחמם שוקולד על סיר קטן מה כבר יכול להיות? שמעתי שזה יכול להישרף למרות שלא רואים שום שריפה. אז מה השיטה להמיס קוביות שוקולד? אני לא מומחה וחשוב לי שזה טוב.
האם גם במיקרו השוקולד יכול להיהרס? והאם כל סוגי השוקולד רגישים (חלב רגיל/מריר/צמקאו)
האם המסת חמאה/מרגרינה ביחד עם קקאו וסוכר זה נחשב ציפוי קל להכנה בלי חששות לגבי שריפה המרכיבים?
בנוסף, האם אפשר לשרוף גם חמאה או שאפשר להמיס אותה בסיר בלי דאגות?
והאם יש הבדל בין המרקם של החמאה לבין התוצאה המתקבלת? כי יש מעט מתכונים שכתוב שצריך להמיס חמאה. אני דווקא נהנה להמיס ורק אז לערבב בקערה. זה משנה?