שריקה רומנטית של שעה וחצי

שריקה רומנטית של שעה וחצי ../images/Emo6.gif

אני גבר החי בעידן המודרני ולכן לא צועד סתם כך רק למען הכושר הגופני שלי זה הרי משעמם נורא כך סתם לצעוד.לכן אני יוצא מהבית עם חגור מלא בכל טוב . בקבוק שיווס קטן מהטיסה האחרונה,משקפי ערפל וורודות שעליהן מורכבים מגבים קטנים,תחבושות,יוד, פלסטרים,פנקס רשימות קטן , עט, ושמן עיסוי... לא באתי לספר לכם איך אני דורך בטעות על חרא של כלבים. באתי לספר לכם על האמת מאחורי האובססיה הגברית למכוני כושר. . בניגוד לנשים שבאמת הולכות לעשות כושר ולחטב את גופן,אף גבר הרי לא הולך באמת למכון כושר כדי להתעמל,והדבר נכון גם לגבי הגברים המבצעים את הליכת הבקר או הערב בפארקים, שהרי ידוע לכל שבסופו של דבר הגנטיקה המשפחתית היא הקובעת את בריאותנו,ותעיד על כך סבתי עליה השלום שהלכה לעולמה כשהסגריה השמונים לאותו יום תחובה בפיה, בשנה ה96 לחייה. (4 חפיסות "דגל" בלי פילטר). אנחנו הגברים אוהבים להציץ למרפסות העולות ויורדות של המהלכות לפנינו בקצב מעורר אהדה רבת משמעות. יש חן רב בהילוכן של הנשים,תמיד נדמה לי שהן מעכזות בכוונה תחילה, במיוחד כשהן מהלכות בפארקים. כידוע לכם אני נמנה על המהדרין שלא מסתפק בסתם ההצצה מהצד. אני למשל אף מקפיד לדרוך על קצה שמלתן של גברות חסודות המטיילות בשווקים,או בקניונים הומים.. אני חייב,אבל חייב לראות את סוג וצבע התחתונים שלהן. כמובן שאני גם מקפיד לטרוק את דלת המונית על קצה שובל שמלתן של הגברות כשרוב פלג גופן כבר מחוץ למונית, מאותה סיבה הנזכרת לעיל כמובן. על מנהגי לשבת בתמימות באוטובוס צפוף ולצבוט את ישבניה של כל אישה צעירה,אספר בפעם אחרת. ובכן,אני מרכיב את המשקפיים המיוחדות שלי,מפעיל את זוג המגבים המורכבים עליהן, ויוצא לדרך.. את המטרים הראשונים אני גומע בקושי בגלל הכלב המלעון של מר פויירשטיין. שיחה קצרה בין רגלי הימנית לביצים של הבולדוג האימתני גונזת את תוכניותיו לנעוץ את שיניו בישבן הלבן שלי. את זמן ההליכה אני לא קובע בעזרת שעון,אני פשוט מפזם שיר רומנטי של אום כולתו'ם. שריקה רומנטית שנמשכת כשעה וחצי. את המטרה הראשונה מזהות המשקפיים הוורודות שלי עוד מרחוק. אני מאיץ את פעולת הווישרים שעל המשקפיים ומחיש את קצב צעדי. מתחיל לצמצם רווחים ביני לבין האובייקט הראשון. מתקרב במהירות ומתאים את קצב צעדי לצעדיה של היפיפייה שמלפני, אני בטוח שהיא יפה,אני יודע זאת לפי השיער הארוך הגולש וידיה הענוגות המושטות פעם קדימה ופעם לאחור לפי קצב מנגינת האוזניות שעל ראשה.. עוד שני צעדים מהירים ואני כבר מהלך מאחוריה ממש,עוד שנייה ואני מצליח להשחיל את רגלי אל בין רגליה,או אז אני דורך על שרוך נעלה של היפיפייה.. לאחר התנצלויות רבות אני ממהר לתמוך במותניה בעדינות רבה ועוזר לה לעמוד על רגליה.. כמובן שהיא שמחה על העזרה הבלתי צפויה ולכן היא מחבקת אותי בחיבה,נשענת על כתפי,וכך אנו מדדים אל הספסל הקרוב. היא מסתכלת עלי בהערצה כשאני פותח את תיק העזרה הראשונה. אתה ממש מלאך, היא אומרת לי. מנגב לה בעדינות את מקום הפציעה,מורח יוד וחובש בעדינות את רגלה הכואבת,לא לפני שאני מורח לה שמן עיסוי בריח נענע, מהגינה של מסעודה שלי. בסיום טיפולי המסור אני מעניק ליפיפייה מספר לגימות מהוויסקי המשובח שממהר לפעול את פעולתו ולכן ישנם ברשותי מספרי טלפון רבים של יפיפיות נקועות קרסוליים.. ליד כל מספר טלפון אני רושם לאות תודה, בס"ד בעז"מק"! (בעזרת סהדי במרומים, ובעזרת משקפי הקסם). לצערי, כבר כחצי שנה אני נמצא בתביעות משפטיות כנגד ממציא המשקפיים הוורודות. סימני חמש האצבעות על לחיי שכנעו את עורך הדין שלי להגיש תביעה כנגד היצרנים. פשוט מאוד,באחד הבקרים, המגבים שעל המשקפיים הוורודות לא פעלו,אבל הייתי משוכנע שהאובייקט שמהלכת לפני היא עוד יפיפייה. כהרגלי התקרבתי אליה מאחור והכנסתי את רגלי לבין רגליה כדי לדרוך על שרוך נעלה,אך משום מה התקשיתי להכניס את רגלי,זו הייתה הפעם הראשונה שנתקלתי ברגליים עבות לכל ארכן. אז זהו,במקום מספר טלפון יש לי סימנים של חמש אצבעות גדולות על לחי שמאל והבטחה לעוד חמש סימנים בלחי ימין. זו הייתה השכנה שלי,וורדה השמנה... מוקדש לאש אש ורות 2 . כל הזכויות שמורות!!

אלמרה

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif קונן יפיוף!

זה אתה מה הולך תמיד ככה לפני ומתקיל ת'בנות היפות במסלול ההליכה שלי על הטיילת של עיר הקודש נתניה? אני? רק עובר אחרי התקרית, לא מסייע לך לטפל אבל מה זה נהנה לראות להן ת'תחתונים... כפרה אל תפסיק!!! (וגם אל תסמוך על עזרתי אם במקרה אתה נופל על ורדה... או אם היא נופלת עלייך YYY). אם אני אש אש או רות2 - לא יודע מה לא הייתי עושה ומה לובשת או איזה פריט לבוש לא לובשת בצעידה הבאה... כפרה של הפורומים

תודה אדון מנהל ובפעם הבאה אלמד...

אותך איך לבעוט במדוייק בביצים של כלב שמפיו נוטף ריר למראה התחת הסקסית שלך...

s h o o s h a

New member
נדחפת גם

אמנם אני לא בין ה'מקודשות' ובכל זאת ... ע נ ק
צחקתי לכל אורך המסלול
שבת שלום

רות 2

New member
מה את אומרת אש אש..

איך נתחלק בהקדשה.... את תיקחי את החלק של הפינקס ושמן העיסויי ואני אקח את המשקפיים....................... צריכה אותם השבוע בהליכה היומית שלי...... יפה יפה יאקונן הצלחתה שוה לחייכת אותי

מואההה גדולה לך רות מתוקה../images/Emo25.gif.

לא חושב שתצטרכי משקפיים וורודות כדי להפיל גבר. חיוך אחד קטן ושרמנטי,עפעוף קצר בעפעפיים,ואני נמס. רק שלצערי,עד היום מי שמחייך ומעפעף אלי, זה הכלב המלעון של מר פויירשטיין.

אש אש

New member
השתגעת?? רות?? ../images/Emo3.gif

אני הולכת על הביצים
שלו חייבת לבדוק האם רק הפה גדול

תודה שושה כפרה שלי ../images/Emo140.gif

ולהבא התקיני לעצמך על הראש מראה המשקפת את הבאים מאחור. האם גם את מענטזת בכוונה תחילה? אני למשל, משתגע מהענטוזים האלה.

מה קורה לכם הערב....?

עוד לא סיימתם לאכול האחד את השני בארוחת יום השישי המסורתית? יאללה להביא לכאן את הקיטורים. למשל,למה גבר בעידן המודרני ממשיך לשבת לשולחן ולעשות גרפצ'ים בשעה שאתן עומדות ליד הכיור להדיח כלים? יאללה מהר למה עוד מעט אני יוצא לדיסקו.

זושי1

New member
גדול, גדול רק חבל שלא נתקלת בי

הייתי עושה לך עיניים ורודות לכל החיים....ואני לא ורדה השמנה...איזה סיפור מצחיק ...ונוגע ללב. בחיי, כמה גברים "נורמאליים" יש בעולם...ואני חשבתי שיש לי רק אחד כזה בבית... תמיד חשבתי שהעולם מלא גורילות שעירות, מזיעות עבות כרס עם עודפי טסטוסטרון...שהמילה מניאק, היא ברכה בקבלות פנים שלהם.... מסתבר שהעולם מגוון יותר, צריך להוציא את הראש מהקונכייה מדי פעם...לפעמים יש גאות ולפעמים שפל....

אלמרה

New member
זושי התגעגענו לך ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

מה שלום הגבר גבר שלך? ספרי לנו עוד! עליו ועל הזוגיות שלכם.... אותי זה מסקרן במיוחד.

אש אש

New member
תגובה של יום וחצי../images/Emo68.gif

אתה מצחיק אותי ראיתי אותך מרחוק קיוויתי שאתה רואה וורוד פיזרתי את שיערי הגולש שמגיע עד לישבני המענטז האטי את קצב ההליכה כשקלטתי את קצב נשימתך חייכתי לי התמהמתי בכוונה ראיתי שחייכת, שהבנת שאתה מתקרב ידעתי,כבר ראיתי אותך בפעולה בעבר סידרתי שכמותך, רציתי להכין לך הפתעה קטנה וכשהרגשתי אותך מאחור,נושף בעורפי הסתובבתי בהפתעה,כאילו מועדת ותפסתי לך בביצים...מתנצלת כשהתקופפת מהכאב והמשקפיים נפלו ראיתי את עיני הפודל שלך,מתאפק לא לכאוב לא יכול להתיישר אל תדאג אמרתי בחיוך של ניצחון כבר נותנת לך טיפול..........
אשששש.... תודה מתוקי על ההקדשה אהבתי.

אסקורט

New member
גדול!!!

אני מרגישה כל כך הרבה יותר טוב ללמוד שגברים מודרניים לא מעסיקים את עצמם בשום דבר חשוב פרט להתבוננות במרפסות!!! אם תתמידו בכך ותשאירו לנשים לטפל במה שחשוב עוד יהיה פה שלום עולמי ותיפטר סוף סוף בעיית הרעב בעולם השלישי. כן ירבו גברים כמותך קונן!!! (ונשים כמוני חיחיחי...)

אלמרה

New member
ולמען שלום העולם ושובע לכל הרעבים..

תנו לנשים כוח! אני מתכוון ברצינות. אולי אחד ממניעי לפתוח פורום זה היה עתיד טוב ביותר עולם נשלט על ידי "המין החזק, המגדר היפה".

למעלה