TAINTED SAINT
New member
שריקת הרוח בחדריו השוממים של הלב...
תמיד רציתי לכתוב משהו דרמתי שישמע כאילו........ מה שלומנו הערב
הדממה שאיפיינה את הפורום שלנו היום מאוד לא אפינית,איש כבר לא חושש מחתולים שחורים שעשו לו אצבע משולשת כשעבר מתחת לסולם של צבע פוזל בעין שמאל [בעל גבות שחורות מחוברות],אין אף אחד ששכניו שילחו עורבים מאולפים שיקללו את משפחתו בגרוזינית בסיסית,אף אחת לא גילתה נבואה מטילת אימה בתחתית הקפה ששתתה בארומה בהפסקת הצהריים... פסו האמונות הטפלות מן העולם,וגם קיומנו עתה מוטל בספק....בקצב הנוכחי סויה אהובתי,נשוב להפגש בתור בלשכת האבטלה כל יום ג',נתבדח בלחישות על הפקידים,ונקנח ב"חפוזון" בשרותים בקומה השלישית...כהרגלנו לפני שהצטרפנו לפורום הנוכחי... כמו כל דבר טוב,גם זמני עמכם הגיע לסופו... היו שלום יקירי ויקירותי,תמיד אזכור אתכם באהבה אין סופית.אל תמחו דימעה,זה בסדר,אני לא רואה... תנו לה להתגלגל במורד הלחי...ואולי אפילו לעוד אחת,אבל לא יותר. אשקר אם אומר שלא אתגעגע,או שלא תחסרו לי,אך לצערי נראה שזמננו יחד תם... לא רציתי להעלם בדומיה אל תוך חשכת הלילה ללא מספר מילות פרדה,ועתה משנאמרו,לא נותר לי אלא לכבות את האור ביוצאי, ולסגור חרישית את הדלת אחרי... היו שלום,רסקול,מיאמוטו,סקסית,סויה,דורסנית,אלברט,איל512,נבגדת,וקרמר. אנצור את כולכם בליבי... שאו ברכה TAINTED SAINT
מעולם לא ידעתי מה הצליל שמפיקה מחיאת כף אחת,ולא כמה מלאכים יכולים לרקוד על ראש סיכה...אך אני יודע עתה... את הנעימה שמפיקה שריקת הרוח בחדריו השוממים של הלב....
תמיד רציתי לכתוב משהו דרמתי שישמע כאילו........ מה שלומנו הערב