שריקת הרוח בחדריו השוממים של הלב...

TAINTED SAINT

New member
שריקת הרוח בחדריו השוממים של הלב...

תמיד רציתי לכתוב משהו דרמתי שישמע כאילו........ מה שלומנו הערב
הדממה שאיפיינה את הפורום שלנו היום מאוד לא אפינית,איש כבר לא חושש מחתולים שחורים שעשו לו אצבע משולשת כשעבר מתחת לסולם של צבע פוזל בעין שמאל [בעל גבות שחורות מחוברות],אין אף אחד ששכניו שילחו עורבים מאולפים שיקללו את משפחתו בגרוזינית בסיסית,אף אחת לא גילתה נבואה מטילת אימה בתחתית הקפה ששתתה בארומה בהפסקת הצהריים... פסו האמונות הטפלות מן העולם,וגם קיומנו עתה מוטל בספק....בקצב הנוכחי סויה אהובתי,נשוב להפגש בתור בלשכת האבטלה כל יום ג',נתבדח בלחישות על הפקידים,ונקנח ב"חפוזון" בשרותים בקומה השלישית...כהרגלנו לפני שהצטרפנו לפורום הנוכחי... כמו כל דבר טוב,גם זמני עמכם הגיע לסופו... היו שלום יקירי ויקירותי,תמיד אזכור אתכם באהבה אין סופית.אל תמחו דימעה,זה בסדר,אני לא רואה... תנו לה להתגלגל במורד הלחי...ואולי אפילו לעוד אחת,אבל לא יותר. אשקר אם אומר שלא אתגעגע,או שלא תחסרו לי,אך לצערי נראה שזמננו יחד תם... לא רציתי להעלם בדומיה אל תוך חשכת הלילה ללא מספר מילות פרדה,ועתה משנאמרו,לא נותר לי אלא לכבות את האור ביוצאי, ולסגור חרישית את הדלת אחרי... היו שלום,רסקול,מיאמוטו,סקסית,סויה,דורסנית,אלברט,איל512,נבגדת,וקרמר. אנצור את כולכם בליבי... שאו ברכה TAINTED SAINT
מעולם לא ידעתי מה הצליל שמפיקה מחיאת כף אחת,ולא כמה מלאכים יכולים לרקוד על ראש סיכה...אך אני יודע עתה... את הנעימה שמפיקה שריקת הרוח בחדריו השוממים של הלב....

SINFULLY SEXY

New member
רסקול-סויה-כולם ../images/Emo206.gif

בוקר ממש לא טוב ! אני עכשיו רצינית פחד-אתם לא מבינים אפילו למה הקדוש שלנו עזב-יש מניאק פסיכי שהוא זרק מאתר שהוא מנהל והפסיכי ההוא כתב בפורום אחר פה בתפוז שהקדוש פדופיל ועוד ליכלוכים שפלים עליו ואף אחד שם לא עמד לצידו ! ! ! גועל נפש של אנשים אני אומרת לכם ! ! ! ואני ניכנסתי לאתר שהם ליכלכו עליו בפורום בתפוז וראיתי שהקדוש שלנו דרש שמה מיכולם לא להגיב בתפוז ולא לרדת לרמה של הזבל שליכלך עליו ! אני מה זה מעריכה אותו על זה שהוא יותר גבר מירוב האנשים שאני מכירה. אני יכולה להגיד לכם רק דבר אחד-יש לי הרגשה לא טובה עם השקט של הקדוש-איך שאני מכירה אותו הוא היתנתק עכשיו בישביל להכין את עצמו לרצוח את המניאק הפסיכי שליכלך עליו-ההודעה המקורית מחקו אותה בתפוז למה זה היה תת-רמה מה שהמפגר ההוא כתב על הקדוש שלנו-אבל המניאק כתב שמה הודעה חדשה-אני קראתי גם את הריאשונה-אני לא יודעת איך הקדוש היתאפק ולא רצח אותו ? ! ! ! הבנאדם עובד חצי מהחיים שלו עם ילדים-אפילו כתב על זה פה אצלנו ביום שני-וכמה שעות אחרי זה המניאק ההוא היתלכלך עליו-אני כימעט בטוחה שהוא קרא פה אצלנו וניצל ת'צ'אנס ללכלך סתם על הקדוש ! אני לא כותבת באיזה פורום זה בתפוז כי אני לא רוצה שתיכנסו לשם ותתחילו שמה מילחמה-אני יודעת שזה בטוח לא מה שהקדוש רוצה-אני ניכנסתי לכרטיס של המניאק שליכלך עליו-אחד שעובד בהיי-טק-ממש לא מפתיע ! ! ! איל 512 נשמה-את מהאתר של הקדוש-תעשי טובה-תספרי לנו מה הסיפור של הפסיכי ההוא שהקדוש זרק אותו ?! בא לי לעקור לו ת'עיניים איך שהוא ליכלך עליו ביגלל שהוא משועמם פסיכי שאין לו מה לעשות במישרד הממוזג שלו חוץ מילחפש בעיות עם כל העולם. איל512-באמת תיכתבי לנו-וגם תגידי לקדוש לחבר איסי-אני מודאגת נשמה ! ! !

סויה 1

New member
סקסי...תעשי לי טובה...

תשלחי לי את שם הפורום המדובר,במסר פרטי. אולי נוכל לעשות משהו כדי לעזור לו. קדוש אתה יודע שאתה בלב של כולנו... מצטערת שלא ידעתי ולא יכולתי לתמוך בשעתך הקשה. סקסית אל תשכחי.

SINFULLY SEXY

New member
סויה נשמה טהורה../images/Emo24.gif../images/Emo18.gif

זה לא מה שהוא רוצה-הבנאדם יש לו באתרים שהוא מנהל צבא שלם שהוא והבחור השני שליכלכו עליו היו יכולים להכניס בפורם הזה בתפוז ולחנוק אותו בהודעות ובלאגנים-זה ממש לא מה שהם מחפשים-אני קראתי שוב את המודעה שהוא פרסם באתר-והוא ממש מבקש שלא להגיב בתפוז-אני ואת ממש לא מי שהוא היה רוצה שיגיבו שמה בישבילו-וגם המנהלת של הפורום שם כלבה אם את שואלת אותי למה היא בעצמה עובדת בגן חיות מתחרה לזה שהוא עובד בו ומזה שמחה-הוא מגן החיות התנ"כי בירושלים נשמה-אני חושבת שקראתי בידיעות שהם גן החיות הכי טוב בישראל ונחשבים מיצטיינים או משהו כזה-מה את חושבת? זה הריגשי נחיתות שמשחקים אצלה עכשיו ! סויה מאמי בואי נחכה יום יומיים-אני לא רוצה שיאשים אותי אחר כך שחיממתי אותך שתלכי להיתכסח בישבילו-הבנאדם הזה מיתעסק עם אנשים חרא שם-מה אני יגיד לך-אני קראתי שם בפורום איך הוא תיאר את הבוקר שכימעט ירד שלג בירושלים ואיך הוא עבד בגן החיות בבוקר-זה היה כזה יפה התיאור שלו שאני היתחלתי ליבכות מול המחשב-נישבעת לך סויה שאני לא צוחקת ! ! ! אני מיצטערת שאני לא נותנת לך את השם של הפורום-תאמיני לי שיותר טוב-את בטוח תיתעצבני ותגיבי למניאקים ההם שם-אני יודעת שגם את מתה עליו-מי פה לא ? סויה נשמה-אני לא חושבת שהוא שם זין על זה שהפסיכי ההוא קרא לו פדופיל-אם את מכירה את הקדוש כמוני-את יודעת שזה לא מה שמזיז לו ת'פופיק-מה שפגע בו זה שבפורום ההוא נתנו לפסיכי ללכלך עליו ואף אחד לא ציפצף אפילו-ואים את היית קוראת את מה שהפסיכי כתב היית מבינה על המקום שהוא חולה נפש ! זזתי נשמה ביי

אחיותי להרגיעה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אל תרוצו כל כך מהר
אני עכשיו ניכנסתי לאתר שהקדוש מנהל ליראות מה קורה איתו
-הוא היה שם כמעט כל הלילה לפי מודעות והודעות שלו שם-אני לא חושבת שהוא ביכלל ישן מאז אתמול
והוא מנהל בעוד אתר
-וגם שמה הוא היה בלילה-אין מה להילחץ
הוא לא הולך להרוג אף אחד-אבל אותי הוא הרג מצחוק עים מה שהוא כתב על הפסיכי שהתלכלך עליו
תבינו משהו פשוט-הוא היתבאס מזה שליכלכו עליו ועל האתר שהוא מנהל-הוא מכיר את ה
בן
שליכלך עליו אישית-ואני במקום הפסיכי עוברת
למה הצפעים יצאו....והקדוש והצפעים
-אני מכירה קצת את הראש שלו-איל512 אחותי
אני צודקת
ראיתי תמונות שלך שם מתוקה-את פי מאה יותר חמודה מימה שדימיינתי
וקראתי את מה שכתבתם באתר שלכם על הפסיכי כשהיתלכלך על הקדוש בפעם הריאשונה
אתם שרוטים את והוא חבל על הזמן
אז אחיותי תרגיעו-בלי בכי ובלי פניקה
הבן אדם ניפגע-וסך הכל הלך לאיפה שהכי טוב לו-עים האנשים שלו שבאותו הראש איתו-ואנשים באתר ההוא אוהבים אותו מכל ה
הוא ילקק ת'פצעים ויחזור אלינו-אני עוד מעט
לאלברט שיצלצל אצלו ב
וידבר איתו. איל512 מאמי-תיפתחי
יהיה טוב ביי

איל512

New member
יהיה טוב..../images/Emo13.gif

אל דאגה.. הקדוש מסתדר בכל מצב... אולי יחזור מתישהו לפורום מי יודע... יהיה טוב.. זה מה שיש לי לכתוב.. כרגע.. כי אני חייבת לעוף מכאן.. אולי מאוחר יותר אגיב משהו נרחב יותר. ביי אחים שלי... יהיה טובבבבב....!!!!

תודה אחותי הקטנה../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

אם זה בא ממך אני מאמין בזה למה את הכי מכירה את הקדוש כאן -את מאתר הבית שלו אני יודע ואתם שמה כמו משפחה-אני ראיתי תמונות שלך שמה עם נחשים ועכבישים עלייך פחד אלוקים
איך את לא מפחדת איך
אני אתמול בלילה בבית שלו כל הזמן פחדתי שמשהו פיתאום יביא לי זינוק בהפתעה
את מזה דומה לו בקטע הזה
אני הכי פחדתי מהחתול שלו פסיכי חב"לז
-ואני מיתנצל על הבדיחה שלי ליפני כמה זמן-זה מה זה לא היה במקום ואני מיתנצל מכל ה
אני באמת מקווה שלא פגעתי בך
תדווחי אחותנו-רק לא בשבת נשמה
שבת שלום

miyamoto

New member
הקדוש יחסר לנו כאן בפורום... ../images/Emo7.gif

מרכינים ראש עקב עזיבתך...

למעלה