שרירים תפוסים תמידית

שרירים תפוסים תמידית

בהחלט אפשר להגיד שמאז שהתחלתי להתאמן בקונג פו אני כל הזמן תפוסה איפשהו (מריצה כמעט ואף פעם לא נתפסתי), אבל זה הולך ונרגע. אם בשנה הראשונה הרגשתי כמו "איש הפח" אחרי אימון, אז עכשיו זה רק שרירים ספציפיים (מה שלא מוריד את מפלס התלונות שלי). למשל - התחת, וכל מה שמתחבר אליו מלמעלה ומלמטה. אני מניחה שזה קשור גם לשעות של אופניים ולחוסר הנכונות העקרוני להוריד הילוך... אבל באמת - אני רוצה שלא יהיה תפוס לי, וזה תפוס כבר כ"כ הרבה זמן! יש עצות?

susieada

New member
תוספת מגניזיום + מסז' פעם ב...

המגניזיום עוזרת ביומיום, אך אני מוצאת שמסז' פעם בשבוע / שבועיים (במידה שזה לא שובר את התקציב!), לא רק מפנק, אלא גם משחרר שרירים עמוקים! יש מגוון שיטות! סוזי

כן אני צריכה להתגבר על הרתיעה ממסג'ים

לא רוצה שיגעו בי... ועוד לשלם על זה... לגבי המגנזיום - אני אוכלת הרבה שקדים וטחינה גולמית. באמת צריך תוספת?

טחינה גולמית?

שומשום מלא- אני מכורה לזה, אבל מה הקשר? זה טוב לסידן. מגנזיום כדאי להוסיף לפעילויות עצימות כמו שלנו כאן. באופן אישי, אם אני לא לוקחת כמה ימים אני מרגישה היטב בהתכווצות שרירים. נסי מגנזיום במינון סביר של 1 ביום (אצלי זה בערב, בסוף יום אימונים) ותרגישי בהבדל.

תודה אני אנסה

הכוונה לטחינה גולמית משומשום מלא, יש בזה מלא מגנזיום גם. מכורה קשות.

MayaShuShu

New member
../images/Emo88.gif לא מספיק אם את עושה הרבה ספורט!

צריכה יומית מומלצת ללא ספורטאי הוא 280-350. לספורטאי מומלץ 8 מ"ג לק"ג משקל.

efroch99

New member
נשמע מבאס!

זה מוזר כי להבנתי, שריר הוא תפוס כאשר יש עליית מדרגה בפעילות, ואחרי שהוא מתרגל לרמת פעילות מסוימת, אז הוא כבר לא תפוס. כמו שהיה לי בפעמים הראשונות שרצתי, ועכשיו זה כבר לא קורה. אני לא נתפסת מהקרטה, אלא אם כן עבדנו באופן אינטנסיבי על משהו יוצא דופן.... נשמע מבאס להיות במצב של כאב כרוני... למרות שאני דווקא אוהבת את ההרגשה של השרירים התפוסים (מרגישה שעבדתי
) נ.ב. - חלמתי עלייך, כלומר הייתה מישהי בחלום שלי שידעתי שזאת "גמדים קטנים" מהפורום
אבל לא זוכרת בגרוש מה היה בחלום....

למעלה