שרירים

שרירים

אני בן 25. 185 בערך, שוקל 62-63 משהו כזה התחלתי השבוע להתאמן בבית, כפיפות בטן, שכיבות שמיכה וקצת הרמת משקולות (5 קילו) רציתי לשאול אם יש איזה שייק (טעים ולא מבחיל
לפחות מינמלי) שעוזר לגדילת השריר ו/או לעליה במשקל. בנוסף רציתי לדעת עם יש איזה חטיף חלבון בטעם סביר שאני יכול לצרף בין לבין הארוחות. אני אוכל 3 ארוחות ביום, לא ממש גדולות לכן חשבתי לשלב חטיף-שנים ביום שיכולים לעזור. חייב להרים את המשקל ולהיות קצת שרירי בנוסף לזה. אשמח לעזרה. תודה!

oridoron77

New member
מטרות

על מנת להשיג את המטרות שאתה מבקש, אתה צריך לעבוד קצת יותר קשה. אימוני התנגדות לכל הגוף, מאזן קלורי חיובי (שייק חלבון אגב אינו שונה מחלבון מהחי באספקט הזה) שיורכ מסידור נכון של אבות המזון. אם תעשה פחות מזה, התוצאות שתראה יהיו מזעריות. אורי

oridoron77

New member
בפועל

מחליטים להיות אמיצים ולעשות צעדים כמו שצריך. 1. קובעים פגישה עם מאמן, מקבלים חוות דעת לקניית ציוד ביתי בסיסי (אם לא רוצים לפנות לחחדר כושר כמובן). 2. לאחר שקובעים פגישה שנייה עם המדריך בה הוא מספק לך תוכנית אימונים, עם הציוד שקיבלת, מתאמים פגישה עם תזונאי ספורט שיתן לך תפריט מותאם אישית לנתונים שלך, לצורך עלייה במאסת השריר. 3. מצליחים. בהצלחה אורי

למעלה