שריר התאומים...

6180

New member
שריר התאומים...

לפני כחודש ימים קיבלתי בעיטה חזקה מאוד תוך כדי משחק כדורגל בשריר התאומים,כתוצאה מכך נוצר קרע חלקי בשריר שגרם לי ללכת על קביים למשך שבוע וחצי והפסקת כל פעילות הספורט שהייתי עושה. אני עושה טיפול פיזיוטרפי כבר חודש ימים אבל עדיין חש כאבים מדי פעם בשריר בעיקר במדרגות, עליות וריצות של יותר מ10 דקות. יש לציין שהכאב הוא קטן אך טורדני.יש לי שתי שאלות:הראשונה היא כמה זמן אמור לקחת לקרע להתאחות ושאוכל לחזור לשחק?(יש לציין שהקרע הוא קטן) ושאלתי השנייה היא שבטיפול הפיזיוטרפיה שאני עושה הפיזיוטרפיסט עושה לי טיפול באולטראסאונד למשך כ-5 דקות באיזור הפגוע ושם לי בקבוק חם על הרגל לעוד כ10 דקות. האם טיפול זה אפקטיבי או שיש דברים טובים יותר לאיחוי השריר? אני רק רוצה לסיום להודות לך שעזרת לי מאוד בפעם הקודמת ששאלתי אותך (נתפסו לי השרירים בגב והיה לי פחד מתנועה והפצרת בי לחזור לשחק,חזרתי והיתי כמו חדש)ישר כח שיש אנשים טובים כמוך שעוזרים לאנשים ללא כל תמורה. מצפה ךתשובתך איתי

קרע בשריר

הייתי ממליצה על חזרה הדרגתית לפעילות. לא לבצע פעילות עם כאבים חזקים. תתיעץ עם המטפל שינחה אותך לגבי מתיחות של השריר, אפשר לבצע עיסוי בטכניקות מסוימות לאיזור השריר ותרגילים לחיזוק. בהצלחה.

למעלה