שרית הייתי מתחתן איתך לנצחחחחחחחחחח חולה חולה חולה עלייך,
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 21/6/04 #2 ../images/Emo46.gifתרגע!!! תשרשר הודעות... טוב? אל תפתח כל פעם הודעה חדשה, זה עושה בלאגן! יש מבין? ואני בטוחה שכולם פה מבינים אותך- כולם חולים על שרית!!!
../images/Emo46.gifתרגע!!! תשרשר הודעות... טוב? אל תפתח כל פעם הודעה חדשה, זה עושה בלאגן! יש מבין? ואני בטוחה שכולם פה מבינים אותך- כולם חולים על שרית!!!
ח חן חמי New member 21/6/04 #3 ואללה אני לא יודעת מי אתה אבל גם אני בכיף הייתי מתחתנת איתה רק חבל שלא היתה משתינה לכיון שלי חבל אולי בגלגול הבא חחחחחחחחחחח
ואללה אני לא יודעת מי אתה אבל גם אני בכיף הייתי מתחתנת איתה רק חבל שלא היתה משתינה לכיון שלי חבל אולי בגלגול הבא חחחחחחחחחחח
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 21/6/04 #6 חחח.. גם אותי היא לא תרצה... אבל גם ככה יש לי כבר מספיק מועמדים לחתונה!! אז גם אם היא תרצה, אין לה מקום ברשימה! חחח.. סתם סתם
חחח.. גם אותי היא לא תרצה... אבל גם ככה יש לי כבר מספיק מועמדים לחתונה!! אז גם אם היא תרצה, אין לה מקום ברשימה! חחח.. סתם סתם
O osfx New member 21/6/04 #10 ../images/Emo5.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo14.gif סתם מביע רגשות
../images/Emo5.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo14.gif סתם מביע רגשות
ס סיגי הכוסית New member 21/6/04 #13 למה נראה לך? ששרית הייתה מתחתנת איתכם.........?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך חבר לא? אז תרדו ממנה כן?
למה נראה לך? ששרית הייתה מתחתנת איתכם.........?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך חבר לא? אז תרדו ממנה כן?
ס סיגי הכוסית New member 21/6/04 #11 מה זה??????? ממש יבש פה. אני בשוק...בפורום הראשי של שרית מפוצץ ופה אתם אומרים. לא להציף כאיחלו כמה דפים יש פה 7??? אז דחוף לכתוב פה ודברים מעניינים... רק על שרית..כאילו דש.
מה זה??????? ממש יבש פה. אני בשוק...בפורום הראשי של שרית מפוצץ ופה אתם אומרים. לא להציף כאיחלו כמה דפים יש פה 7??? אז דחוף לכתוב פה ודברים מעניינים... רק על שרית..כאילו דש.
M Music4Life New member 22/6/04 #15 מזה כל דיבורי החתונה האלה? ו - for the record, גם אני הייתי מתחתנת איתה אני חושבת..למה לא? גם אני אוהבת אותה מאד מאד... ושרית כבר בארץ....היא חזרה בסוף מוקדם יותר. איזה כיף.
מזה כל דיבורי החתונה האלה? ו - for the record, גם אני הייתי מתחתנת איתה אני חושבת..למה לא? גם אני אוהבת אותה מאד מאד... ושרית כבר בארץ....היא חזרה בסוף מוקדם יותר. איזה כיף.
ס סיגי הכוסית New member 21/6/04 #12 אפשר לדעתתתתתתתתתתת? מתי שרית חוזרת כבר? ואם אפשר להשיג תמונות שלה שהיא הייתה בצרפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אפשר לדעתתתתתתתתתתת? מתי שרית חוזרת כבר? ואם אפשר להשיג תמונות שלה שהיא הייתה בצרפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת