שרית השחקנית? כנסו ותגיבו.

Music4Life

New member
שרית השחקנית? כנסו ותגיבו. ../images/Emo23.gif

כמו שכולם יודעים, שרית תשחק בהצגה בהבימה בדצמבר! האמת, חשבתי על זה כבר זמן רב, בקשר לשרית ומשחק. לא ידעתי שכמעט הועלה משהו בסגנון לפני מס' שנים אבל זה לא התאפשר לה באותו הזמן. ועכשיו כשאני חושבת על זה, זה ממש מרגש לחשוב על שרית משחקת...מעניין אותי לדעת איך היא תהיה!! מה את חושבים, האם לדעתם שרית יכולה לשחק טוב (האם זה עוד אחד מכשרונותיה הרבים?) האם אי פעם חשבתם עליה הולכת קצת לכיוון משחק. תנו חוות דעת.. תודה.

בוררר היר תיהיה מעולה

בשביל להיות הכי טובה היא גםלוקחת מורה למשחק בנוסף לכל אז ברור שביא תיהיה ענקית

מושיק20

New member
שרית השחקנית../images/Emo25.gif

שרית מלפני כמה שנים כבר היתה אמורה להשתתף באיזה סרט אבל זה לא יצא לפועל בסוף... לדעתי יש לה מעבר לכישרון שירה אדיר גם כישרון משחק מעולה
(לפחות אני מקוה שכך יהיה). בקליפ של 'חגיגה' שזה מן סרטון קצר עם גילה אלמגור שרית נותנת שואו של משחק מצויין של "ילדה תמימה מבית טוב"... ושוברת לבסוף את כל החוקים כשהיא לוקחת את הדברים שלה ועפה מהבית עם החבר הדוגמן שלה בקליפ. אני צופה לה קריירת משחק מצויינת
שההצגה כבר תעלהההה

חן ס

New member
שרית אחת השחקניות של הלייף!!!

כפרה עליהההההההה בקטנות היא תאכל את הבמה ותיכבוש את הקהל כמו שרק היא יודעת ולשחק ב"הבימה" מגיעה לה התאטרון הלאומי והזמרת הלאומית וגאת גאווה בפני עצמה! אויי איזה כייף שיהיה את התמונות של המחזמר מחוץ להבימה רק שלא יגנבו את זה באחד הלילות....(ששש...אופס..)

למעלה