שרית חדד וקיציס כובשים את המצעד!!!

שרית חדד וקיציס כובשים את המצעד!!!

כפי שכבר הזהרתי אתכם בעבר, הולי וואלנס, לשעבר שחקנית בneighbours האוסטרלית (ע"ע קיילי מינוג, ג´ייסון דונובן, נטלי אימברוליה, גאי פירס וראסל קרואו) כובשת את פסגת המצעד הבריטי בשירה המזרחי KISS KISS, אז אולי לשרית חדד עוד יש סיכוי. כשתשמעו את השיר (שהוא חידוש לשיר של להקה טורקית) ותשאלו את עצמכם מאיפה הוא מוכר לכם, תנסו להיזכר בליאת, ילדת הפלא הטורקיה שהיתה אורחת פורחת בתוכנית "חלומות בהקיציס" וביצעה את השיר "הנשיקה"
שאף נדמה לי זכה בתחרות או משהו. אכן, זה אותו שיר בדיוק - ולאנס מחדשת אותו ושומרת עדיין על המוטיב והקצב הטורקי (סינגל הבא - דואט עם אבי ביטר) כשהיא מגובה בקליפ בו היא ערומה לחלוטין כשרק 2 אלומות אור מכסות את הנתונים הטבעיים שלה. ועוד כמה קטנים לגבי המצעד הבריטי של השבוע:
(OOPS (OH MY של TWEET ששהה אלוהים יודע כמה שבועות בראש המצעד האמריקאי נכנס ל5,
שהידה, ניקאלבאק ומפגעי פופסטארס מתנדפים לאיטם,
WE ARE ALL MADE OF STARS המזעזע של מובי נכנס רק ל11, ומרי ג´יי בלייג´ מסמפלת את "נעימתה של נאדיה" (שיר הפתיחה של צעירים חסרי מנוח) לתוך NO MORE DRAMA בכניסה ל9,
אואזיס, להקה נטולת זכות קיום, עפה מ4 ל11. חצומזה, "לייזי" של X-PRESS 2 הוא מצויין.

טוויט...

שתהיה בריאה מיסי אליוט עם הזמרות שהיא לוקחת תחת חסותה. הפעם הקורבן הוא אישה בת 30 שנראית כמו הבחורה מהסופר הקרוב למקום מגוריכם. שיר מעפן לחלוטין (ואתם לא תשמעו אותי אומר את זה הרבה) שנשמע כאחיו התאום של הזוועתון התורן מבית ברנדי (what about about about about us) הקליפ ? קונספט נהדר ! טוויט וחברותיה רוקדות מול המצלמה כשהן לבושות בשאריות הבד שנותר מהקליפ של קיילי...

קיילי וטוויט באותו משפט?חילול הקודש

אניווי, בטח גם טוויט תתרסק
או תתנגש
בקרוב. זו קארמה.

idan3k

New member
לא נורא, אני לא חושב שנראה אותה

הרבה זמן... הסינגל השני שלה בטח יהיה מחריד ויושמע רק בגלל שאריות ההצלחה של הסינגל הקודם, הראשון יבלע את השני (יתעלמו מהסינגל השני) ולאט לאט לאנשים ימאס מהשיר באופן טוטאלי וגם מטוויט...

KM-AIR

New member
ג´רי, אני מתפלא עליך

הגירסה העברית שייכת ללא אחרת מאשר רינת בר המהממת... שנראה לי שהיא הראשונה שהשכילה לחדש את טאראקאן עוד לפני שכל פרחות המצעדים למיניהן החליטו לעשות זאת באנגלית. השיר באמת בסדר, אבל למה אני כועס? שים לב לרקדנים שלה.... היא גנבה אותם לקיילי!!! ובקושי טרחו לעשות העמדה חדשה לשיר.

שמעתי ברדיו...את הגרסה החדשה..../images/Emo4.gif

גרוע זו לא מילה. הלחן אותו לחן הנשיקות "מוצ´ה מוצ´ה" (תנסו להגיד את זה ותבינו) גם נשארו. אבל היא מברברת באנגלית בכלל לא ברורה כשבכל משפט שני היא תוקעת "kiss kiss".

howiefan

New member
אני די בטוחה שהוא היה בשכנים שכנים

הוא גם הופיע בסרט, פרסילה מלכת המדבר בין השאר, והיה אצל ג´יי לנו לפני כחודש.

OK...

בדקתי כאן, והוא הופיע בשתיהן. אני חושבת שב´Home & Away´ הוא היה חבר של קרלי - אבל זה כבר נושא לפורום אחר
.

ג´וליאן מקמן (מכושפות ופרופיילר)

היה החבר של קרלי, בן. והוא אף התחתן (והתגרש) עם דני מינוג (הלא היא אמה ג´קסון).

howiefan

New member
הוא היה החבר לחיים של נעה תשבי

חוץ מזה שהוא הבן של ראש ממשלת אוסטרליה לשעבר.

והוא קיבל את מה שמגיע לו.

אחרי שמינוג זרקה אותו בעקבות רומן שהוא ניהל על סט של סרט שצילם (והדבר המעצבן בבן זונה שהוא אפילו לא טורח להסתיר את הרומנים שלו) מקמן פגש את אשתו השניה, השחקנית ברוק ברנס (שאתם מכירים ממשמר המפרץ ובתור נערת החלומות של מהשרד של אלי מקביל - זו שהבנות דרשו לפטר) ויש לו בת ממנה בשם מדיסון. בכל אופן הם התחתנו ב99, מ2000 בערך הם פרודים (זו גם השנה שהיא ילדה) אחרי שהאדיוט נטש אותה כמה ימים לפני הלידה לטובת שאנון דוהרטי. שנה פלוס הוא היה צמוד למטורפת, עד שבאחת המריבות והפרידות האינסופיות שלהם היא הלכה והתחתנה עם מישהו שהיא הכירה בדיוק 3 שבועות וזרקה אותו מביתם המשותף שעות אחדות לאחר שחזרה והפתיעה אותו עם הבשורות על נישואיה.

howiefan

New member
קודם כל וואוו! איזה ידע!

אתה ממש עוקב אחרי החיים הפרטיים שלו הא? וואוו! ולמי שלא יודע / שמע / מכיר, קבלו קצת אינפורמציה ותמונה של היפיוף.

אההההה אז זה הוא...

עכשיו אני יודעת. הוא נראה כמו ג´ק מדוסון בעוד כמה שנים...

למעלה