לשי אמרת שתשים תמונות שאתה צילמת מהיום הולדת בערב, מתי אתה שם ?? תודה,
T tamam44 New member 22/9/04 #1 לשי אמרת שתשים תמונות שאתה צילמת מהיום הולדת בערב, מתי אתה שם ?? תודה,
ש שי shay love sarit New member 22/9/04 #2 לך ולכל החברה!!! חברה אני יעלה לכם תתמונות מבטיח לכם או היום או מחר!!! לחכות בסבלנות אתם תיראו אותם בקרוב. פשוט יש בעיה קטנה עים התמונות. תודה על הסבלנות!!!
לך ולכל החברה!!! חברה אני יעלה לכם תתמונות מבטיח לכם או היום או מחר!!! לחכות בסבלנות אתם תיראו אותם בקרוב. פשוט יש בעיה קטנה עים התמונות. תודה על הסבלנות!!!
ש שי shay love sarit New member 22/9/04 #3 שרית חדד יום הולדת שאני צילמתי../images/Emo41.gif שרית חדד המלכה!!!
O omribrz New member 22/9/04 #8 אמאלה איזה מפחדי יצאתי בתמונה 6 אם אני לא טועה גרשוןןןןןןןןןן פעם באה טשטש את הפנים שלי חחחחחח
ע ע י נ ב נ ה ר ן New member 23/9/04 #33 יפעת עכשיו תורך לעלות תתמונות נו איזה מעצבנת את הם עוד לא הגיעו אלי
נ ניקול NiCoL New member 22/9/04 #14 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די איזה תמונה קוראת תמונה 5! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחחח איזה אישה מצחיקהההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די איזה תמונה קוראת תמונה 5! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחחח איזה אישה מצחיקהההה