שרית חדד כבר בת -26 מזל טוב

שרית חדד כבר בת -26 מזל טוב../images/Emo65.gif

לשרית חדד מזל טוב ליום הולדתך ה- 26
שרית כפרה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חולה עליך
מזל טובבב...
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לשריתוששש...
שרית חדד

rhilf

New member
מזל טוב

יום הולדת שמח יום הולדת שמח יום שמח לשרית יום הולדת שמח

שיר לשרית ליום הולדת!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת-קובי פרץץץץ!!! הביטי, ילדה אל האושר אין לנו מה להסתיר יש בך, את מה שחסר לי אין לי מילים להסביר איתך זה הכל, איתך זה נפלא הלב מאבד פעימה בשנייה את מלטפת אותי בשלווה שוכב לידך לא נרדם לא נרגע יש לך היום יום הולדת איך נעלמה עוד שנה ספרי לי הכל, מה את אוהבת קניתי לך גם מתנה ראיתי, את האור בעינייך נתת לי מקלט בליבך עברנו, את קושי ביחד הלוואי ונמשיך לחייך איתך זה הכל, איתך זה נפלא נשמתי אותך כל דקה, כל שנייה מספיק לי השקט, שיש לי איתך וטוב לי בלב, לעולם, לעולם יש לך היום יום הולדת...
שרית מזל טוב כפרה עליךךך עד 120

מזל טוב לשריתוש

שוב אני מאחלת לך מזל טוב כול טוב.... אין כמוך אני חולה עליך.. שהיה לך רק כול טוב. ואת הקמע שלי.... שהיה לך בהצלחה נשמה שלי......
ממני הילה ....

שרית שלי כפרה מזל טוב!../images/Emo65.gif

כפרה שלי חיים שלייייייי
את האור שבעיניים החיוך עד השמים הלב בוכה מרוב שאת יפההה......
מזל טוב!!
ה

oneheart1

New member
היום יום הולדת היום יום הולדת

לשרית! מה אאחל לך לא אדע הרי ברכות יש הרבה ולא יספיק לי הדף אז אאחל לך את הברכות הכי חשובות שילוו אותך השנה וגם בשנים הבאות שיתנו לך כוח בימים עצובים וישמחו אותך ברגעים מרגשים אז לא אנדנד לך יותר מדי ואגש ישר לעניין כי חבל לי על הזמן הרבה אושר,עושר,מזל והצלחה וחמסה נגד עין הרע שמחה בלב ובנשמה ושנה של אהבה שנת שיגשוג ופריחה והרבה אהבה כמו בשיר מאחלת לך באהבה אני

Music4Life

New member
גם אני רוצה לאחל לה...

לא שהיא תראה את זה אבל בכל זאת: שרית היקרה שלי, מזל טוב מתוקה!!!
עוד הרבה שנים של מוסיקה טובה ויצירה מאחלת לך הרבה אושר, בריאות והצלחה במישור האישי בחייך והמקצועי את בחורה נהדרת ומקסימה ומיוחדת - תשארי כך לנצח! איחולים עד אין סוף מכל הלב והנשמה. שלך אוהבת מאד, ניבה.
(כבר נתתי לה ברכה מפורטת עם כל מה שאני מאחלת לה אבל לא חשוב) גם פה זה טוב

מזל טוב לשרית הנשמההההההה

קצת באיחר אבל בכל אופןלמרות שכבר כתבבתי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב למדהימה הזאתתתתתתתתת אני לא יותר יצרתי מזה מצטער

למעלה