שרית חדד לסבית?

מאטריקס

New member
גם אם היא לא - איזה גבר ירצה אותה?

pinoki

New member
היהייהיהיההייה

מאטריקס......
עד שרית חדד...........

pinoki

New member
כמו שכבר עניתי לך

פה בפורום מוזיקה מזרחית שמועות שמועות....

west side

New member
טוב נו אני חייב להגיד את זה

היא פשוט ד-ו-ח-ה בעיני! איזה נפילה זה יהיה לזמר המזרחי עם היא לסבית! פחחחחחחחח לא כפת לי אבל, כל אחד מה שהוא אוהב, מצידי שתלך עם ארנבות! אל תמחקו לי את ההודעה! אנחנו חיים במדינה 'דמוקרטית' וזכותי להביע את דעתי! גם עם אני חושב שהיא מגעילה!

תתביש!../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo54.gif

מה זה משנה מה העדפות המיניות של האדם כל עוד הוא נשמה טובה! אתה מכיר בכלל הומואים או לסביות??? אני כן ותאמין לי מניסיון פרטי שלי הם גם בני אדם!!! היתה מאמין לגילוי המרעיש הזה???

west side

New member
חולת נפש אחת!

אם היית קוראת מה רשמתי אולי לא היית אומרת את זה! אמרתי שכל אחד ומה שהוא רוצה, מצידי שתלך עם ארנבות! אין לי בעיה עם זה, ממש לא! אמרתי שהיא דוחה אותי בגלל המוזיקה שלה ובגלל שהיא ניראת ממש רע. אין שום קשר להעדפות המיניות שלה!

איך אתה מעז!!!../images/Emo54.gif

ככה לקרוא למישהו חולה נפש? אתה יודע מה זה? זה אנשים שצריכים להתאשפז כל יום...במכון סגור! תתאר לך להיות במקום סגור פלוס האישפוזים שחוזרים על עצמם!!!

CherryPrincess

New member
חופש ביטוי לכל דעה

נניח היה לו בעיה עם אנשים עם נטיות זכותו לחשוב שזה לא בסדר את יודעת כמה אנשים בעולם חושבים שזה לא בסדר? ה-ר-ב-ה! בחיים לא תוכלי לשנות דעה של כל אחד. אז תרדי ממנו, הוא אמר שמצידו היא תהיה עם ארנבות (?!) זה דיי אומר שהוא לא נגד! אז לסיום.. לכל אחד יש זכות לדעה, גם אם היא שונה, היא דעה - ולכל אחד יש זכות לחשוב מה שבא לו..

למעלה