שרית חדד.............

שרית חדד.............../images/Emo11.gif

קודם כל שלום קוראים לי חיים ואני מטורף על מיזרחית בטירוף אני הרוב שומע שירי בכי ואין כמו השירים האלה ורציתי להתייחס על הבעיה של שרית חדד ומה היא הבעיה אני במקרה היית פעם מת על שרית חדד כי היו לה שירים ממש חבל על הזמן לא היה עליהם היא הייתה שרה מיזרחית יפה חבל על הזמן שירי בכי גם ומאז שהיא הוציאה את הדיסק של סינדרלה היא הפכה ממש לזמרת מגעילה היא שרה רק שירי ילדים היא ניהתה סנובית בטירוף היא תופסת מעצמה ובכלל לדעתי היא כבר לא שייכת לזמר המזרחי היא כבר שייכת לפסטיגל ואני ישמח מאוד עם תשאירו תגובות

אור בת 18

New member
חימקו אני אגיב לך בשיר...

על חוף הים עומדת מזילה דמעה גלים מכים בסלע שמש בי מכהההההה חיפשתי אחריך נשארתי בלעדיך אתה וויתרת על האהבהההההההה לילות קרים עוברת את השעות סופרת האם תשוב בחזרההההההההההה לא אבכה כמו פעם לא אבכה הפעםםםםם אחכה עד שתשובבבב אלייייייייי לילות קרים עוברת את השעות סופרת האם תשוב בחזרההההההההה מכתב לך אכתוב חתום בנשיקה כשתקרא תבין נכוותי בנשמההההה חיפשתי אחריך נשארתי בלעדיך אתה וויתרת על האהבהההההה לילות קרים עוברת את השעות סופרת האם תשוב בחזרהההההה לא אבכה כמו פעם...

לוליטה26

New member
והאהוב עליי.....

רוצה אותך קרוב בתוך ליבי חבק אותי חזק נשמה שלי אולי קרו דברים זה לא בגללי תן ניצוץ חיים - תן בי אלוהים...........

והדואט עם שריף- שלום חבר..

פצצצצה... ובכלל כל השירים שיש לה בדיסקים של "ניצוץ החיים" ו- "חוק החיים" כווווווולם פצצות של שירים... באמת אני זוכרת את השירים הישנים שלה... אחחחחחח זאת הייתה תקופהההה סוף הדרך.... חבל, חבל עלייה... התקלקלה... רעות.

נכון ../images/Emo45.gif ויש לה עוד דואט עם שריף..

"אתה לא ראוי לאהבה" - איזה שיר פצצה.
"אתה לא ראוי, לאהבה הזאת, לך ולך, עזוב אותי לנפשי עזוב אותי עם גורלי ימי עוברים בכאב וזה כואב בלב לך ולך עזוב אותי לנפשי עזוב אותי עם גורלי אוי אלוהים ענה ענה לתפילתי מתי יגמר הסבל שלי? אני כמו ציפור שבויה חסרת אונים _ (לא זוכר מה צריך לבוא פה) עזור לי אלוהים אוי אלוהים ענה ענה לתפילתי מתי יגמר הסבל שלי? אני כמו ציפור שבויה חסרת אונים _ (לא זוכר מה צריך לבוא פה) עזור לי אלוהים הזכרונות עולים אותי הם לא עוזבים לך ולך עזוב אותי לנפשי עזוב אותי עם גורלי וכל מילות השיר אותך לי מזכירות לך ולך עזוב אותי לנפשי עזוב אותי עם גורלי אוי אלוהים ענה ענה לתפילתי מתי יגמר הסבל שלי? אני כמו ציפור שבויה חסרת אונים _ (לא זוכר מה צריך לבוא פה) עזור לי אלוהים אוי אלוהים ענה ענה לתפילתי מתי יגמר הסבל שלי? אני כמו ציפור שבויה חסרת אונים _ (לא זוכר מה צריך לבוא פה) עזור לי אלוהים אתה לא ראוי לאהבה הזאת לך ולך, עזוב אותי לנפשי עזוב אותי לעולמי "

למעלה