שרית חדד

שרית חדד

אני חולה עליך בטירוף אני רוצה לעדת עים שרית חדד המלכה יכולה לשלוח לי חתימה שלך????????? כי אני חולה עליך בטירוף ואין כמוך. בעולם הזה . אז תשלחי לי חולה עילך הילה

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחחחחח...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חכי, היא חותמת ושולחת לך בדואר ברגעים אלו ממש!

חן חמי

New member
הילה אם שלחת מייל בקשר ל

מבצע שנה טובה את תקבלי מחר או מחרתיים את החתימה של שרית בדואר ואם לא- הפסדת, אז כנראה שבפעם אחרת. מקווה ששלחת.. ומה אתם יורדים עליה, לא נעים חחח

Music4Life

New member
תשמעי מצחיק חן ..

בחורה בת 22 כמוני וחושבת ששרית באמת תשלח לה מכתבים אז זה מצחיק... אבל הסברנו את הקטע.

חן חמי

New member
אני נראית לך לרגע שרית?

ממש לאאא! טוב הפעם הגזמת באמת! עוד משהו?! המצב באמת באמת קשה הרמתי ידיים! לילה טוב

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואוווווווווו ענקקקקקקקקק
חחחחחחחחח אני נקרעתתתתתתתתתתתתתתתתתת
חחחחחחחחחחחחחחחחח מצחיקקקק!!!

tamam44

New member
כן אההההההההה

יש פה דחוץ ילדים למיון ... חחחחחחחחחח מה זה הטמטום הזה, כבר אמרנו לך יא מסטולה שרית לא נכנסת לפה, דבר ראשון זה פורום מעריצים ודבר שני מתי יש לה זמן

Music4Life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמירררררררררררררררררררררררררררררררר הרגת אותי גבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Music4Life

New member
סליחה ברק....../images/Emo13.gif

נקרעתי עכשיו !!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Music4Life

New member
עינב אם ראית...

כתבתי "סליחה ברק" אני מתבלבלת בין הכינוי של ברק לבין זה של תמיר ...לא יודעת למה...
הבנת ?

mor mor2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה קרועיםם יווו הרגתם אותייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה