שרית מופיעה בפארק נחשונית ביולי

omribrz

New member
שרית מופיעה בפארק נחשונית ביולי

הפרטים: כמו שכבר אמרתי שרית מופיעה בפארק נחשונית ב-4.7.04 זה מ-10:00-18:30 על הבמה יופיעו עוד מספר זמרים חוץ משרית לקוראי פנאי פלוס יש 15 אחוז הנחה ככה שזה יוצא 55 ש"ח במכירה מוקדמת 68 ש"ח ביום האירוע לפרטים: 6888383-03 ולמי שקורא פנאי פלוס צריך להציג את השובר בקופות ההנחה ביום האירוע תקפה עד השעה 11 או גמר המלאי תקף לשני אנשים המכירה המוקדמת תתבצע רק בכרטיס אשראי נסחפתי קצת אבל זה לידע כללי בהמשך היום או מחר מתי שיצא לי אני יסרוק את המודעה על ההופעה של שרית בפארק נחשונית ולמי שיש פנאי פלוס זה בעמוד 74

omribrz

New member
אם אתם לא רואים את הפרטים טוב

הפרטים: כמו שכבר אמרתי שרית מופיעה בפארק נחשונית ב-4.7.04 זה מ-10:00-18:30 על הבמה יופיעו עוד מספר זמרים חוץ משרית לקוראי פנאי פלוס יש 15 אחוז הנחה ככה שזה יוצא 55 ש"ח במכירה מוקדמת 68 ש"ח ביום האירוע לפרטים: 6888383-03 ולמי שקורא פנאי פלוס צריך להציג את השובר בקופות ההנחה ביום האירוע תקפה עד השעה 11 או גמר המלאי תקף לשני אנשים המכירה המוקדמת תתבצע רק בכרטיס אשראי נסחפתי קצת אבל זה לידע כללי בהמשך היום או מחר מתי שיצא לי אני יסרוק את המודעה על ההופעה של שרית בפארק נחשונית ולמי שיש פנאי פלוס זה בעמוד 74

omribrz

New member
מי ניראה לו שהוא הולך?

אני עדיין לא יודע אם אני הולך

omribrz

New member
זה יוצא יום ראשון

ההופעה של שרית שכחתי להגיד במודעה כתוב יום כיף לכל המשפחה בבמה המרכזית: שמו תמונה של שרית ושאר האומנים

חן חמי

New member
אני לא נראה לי אלך

יש לי משהו באותו היום תהנו לכל מי שהולך

אני הולכת עם חברות שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

מופיעים שם עוד זמרים חוץ משרית... ליאור נרקיס, מאיה בוסקילה ועוד.. חברות שלי רוצות ללכת! אז נראה לי אנחנו הולכותת

למעלה