ואוו את ממש מדהימה!
האם את בטוחה שאת רק בת 8 ... השאלות שאת שואלת מקצועיות לחלוטין... אני יודעת שקשה לקרא הרבה, אבל זה די קשה לענות בקצרה ושעדיין תביני. ולכן הרי תשובתי: מגנט כידוע לך אינו נצמד לנייר ועל כן נאלצנו לבחור בטכניקות אחרות על מנת לבצע את המשימה. אחת מהן היתה צבע מגנט שבזמנו היה מאוד חדשני וניתן היה למוצאו רק במקום אחד בת"א היום ניתן למצא את החומר בכל הום סנטר. אם את בוחרת להביא לבמה הצגה המבוססת על ספר יש לבדוק זכויות יוצרים. אם הסופר הלך לעולמו לפניו 100 שנה לפחות, ניתן לעשות את ההצגה ואם לא יש ליצור קשר עם הסופר או ההוצאה ולבקש רשות . לעיתים זה כרוך בתשלום ולפעמים לא, תלוי בסופר. את צודקת, תמיד יש את הפחד הזה שהקהל לא ישתף פעולה ויאמר שאף פעם לא ראה מכשפה או שאף אחד לא ירצה לצייר מכשפה, אבל מהניסיון שלי, ילדים מאוד אוהבים לצייר במיוחד על ספר ענק שנימצא על הבמה. לגבי למידה בע"פ, הנה התורה על רגל אחת. יש כל מיני שיטות ללמוד בע"פ וכל אחד בוחר לעצמו את הדרך הטובה ביותר עבורו. יש אנשים שלומדים טקסט בע"פ ואח"כ ניגשים לבמה ואחרים שקולטים טקסט בע"פ רק תוך ביצוע תנועה או פעולה כל שהיא. התכונה של לזכור בע"פ מאוד חשובה למקצוע. במיוחד כשיש עוד שחקנים על הבמה. משום שבמקרה זה השחקנים זוכרים את תגובתם לפי הרפליקה [המש'] שנאמר ע"י השחקן השני. אם את לבד על הבמה יש יותר מקום לאילתורים וגם את יכולה לסמן לעצמך רמזים שיזכירו לך מה בא אחרי מה. באופן כללי חשוב שתדעי שאם את לא זוכרת מה צריך לבוא אחרי מה, וזה לא בגלל בלקאווט פתאומי, הרי שהמחזה שלך לא כתוב טוב ואיפיון הדמויות אינו ברור. אם את יכולה לדמיין איך נראית הדמות, בת כמה היא ומה היא רוצה, בלי שום בעיה תוכלי גם לאלתר. ההצגות בתאטרון שלנו מאוד שונות אחת מהשנייה גם ברמת התכנים וגם ברמת האיפיון, אחרת זה לא מעניין / מאתגר. יש לנו מופעי תאטרון, תאטרון בובות, מחול, מוסיקה ואף פנטומימה. וגם בכל קטגוריה החומרים שונים למשל בתאטרון בובות יש לנו מופעים שעשויים מצמר, נייר מסיכות וכו' כמו כן בכל הצגה ישנו שימוש בסוג אחר של בובות או שילוב שלהם- בובת כפפה, בובות מוט, בובות דו מימדיות מסיכות וכו' והכל לפי צרכי ההצגה. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי טוב ושהתשובות מספקות אותך, בכל אופן אני בטוחה שעם רצינות כזאת ושאלות כאלה ללא ספק עוד תגיעי רחוק... ואל תשכחי להזמין אותי לצפות ... כשיגיע הזמן. בהצלחה רבה