שרית נחתה
וחזרה לעבודה

מושיק20

New member
שרית נחתה../images/Emo160.gif וחזרה לעבודה../images/Emo178.gif

אחרי הופעה מלהיבה ברוסיה ומסע קידום מכירות של האלבום החדש "חגיגה" בקהילה היהודית. שרית חדד נחתה ביום שישי בשעה 14:00 בצהריים, יחד עם מנהלה האישי אבי גואטה
אחרי מנוחת שישי/שבת, חדד חוזרת לעבוד במרץ על המופע הענק בקיסריה שיעלה ב29/8 (כרטיסים ניתן להשיג בטל': 035370377), ועל המופע בתיאטרון הבימה "חייו של ארי סאן" שיעלה בחודש דצמבר. ועל אירועים נוספים.... בנוסף על כך, מתכנננים כעת תאריך, בו שרית תחתום על הערכה ללימודים הנושאת את שמה, בחנות כפר השעשועים (עדיין לא הוחלט על הסניף).

Music4Life

New member
וואי תודה!!!!

שרית ברוך שובך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא נחה לרגע זאת, הא??? אני מזה שמחה שהיא חזרה!!

חן חמי

New member
שבוע טוב

כן ניר אמר לי שאני אדבר איתו על זה מחר והוא יגיד לי הכל. אחלה מושיק

מהההההההההההההה

היא תהיה רק בסניף אחד של זה או תגיע לכל מני?? יענו הכוונה עם היא תגיע לאזור חיפה????? או שרק באיזור ת"א כי אמרו לי הרצליה משהו לא יודעת... יאו... מישהו אמר יום שלישי ועם זה נכוןן אין מצב שאני מגיעה

חן חמי

New member
מושיק אחי כנס!

מה קורה? תגיד דיברת עם ניר על כפר השעשועים.. שכחתי לדבר איתו על זה, לא יצא לי היום. ומחר בטח שלא יצא לי גם כי אני רוב היום לא יהיה בבית. אז אם לא דיברת איתו תגיד לי, אני ידבר איתו מחר ויודיע לכם

מושיק20

New member
חן ממי ../images/Emo25.gif .....

אז כן, דיברתי איתו אתמול וכתבתי את זה בהודעה הראשית של קישור זה, עדיין לא הוחלט תאריך וסניף מסויים. אך זה מתבקש וסיכוי מאוד גבוה שזה יקרה השבוע או שבוע הבא.

מושיק20

New member
מתנה מניקול לכבוד השנה החדשה.....

מי שעוד לא הדפיס- מוזמן לעשות זאת כעת
ניקול
הכינה מערכת שעות מדהימה
לקראת שנת הלימודים החדשה

Music4Life

New member
גם אם יהיה את כפר השעשועים...

אני לא אבוא...ודי באמת ראיתי את שרית מעל ומעבר לאחרונה... אני חייבת להפסיק לבוא למשרד לכמה זמן, למרות שיחסית אני לא על יתר מידה שם אבל לש חשוב.. אם יהיה אז למי שהולך - שיהנה!!!!

למעלה