שרי !! האם השלג הגיע?

שריק 7

New member
הי סמדר- עדיין לא../images/Emo186.gif

אך לפי מצב הקור, ובהתחשב בתחזיות החוזרות על עצמן- יש סיכוי טוב לשלג הלילה!!!!!! מקווה להתעורר מחר לבוקר לבן. זה מקסים. הכי יפה- השלג המכסה עצים מחטניים גבוהי-קומה! בינתיי- אני מתעטשת, מקווה שזה יזכיר משהו לשלג המתמהמה
אני אופטימית בשלב זה.... מאחלת גם לך לראות שלג השנה
ולשמוח, כי זה תמיד מעלה חיוך על פני האנשים, כך זה בסביבתי....
בכל אופן אדווח מחדר המצב
שרי

sayv

New member
העניין הוא...

שאם יעשה יותר קר- אצלכם לפחות יש למה לחכות- שלג אבל פה??? סתם מקפיא! לא זוכרת מתי היה כזה יום קר הידיים כאבו לי מרוב קור, ממש ממש כאב

שריק 7

New member
באמת נורא. יותר מבמקומות הקרים,

מפני שאצלנו יש בידוד מיוחד לקירות, וגם לא מפסיקים לרגע את ההסקה. כך שפנים הבית ממש חם! הבעייה שאנשי מישור החוף לא מורגלים לכך ולא מודעים שצריך להשאיר חימום במהלך הלילה..... תתכסי בשכבות..
) שרי

sayv

New member
יש לנו הסקה מרכזית..

זה לא כזה נורא... אנחנו "אנשי מישור החוף" יודעים לדאוג לעצמנו, את יודעת, לא כל השנה אביב פה.. :) אבל בחוץ קררררררר...........

ששרון

New member
איזה כיף לכם הירושלמים../images/Emo150.gif

ורק אני עוד לא ראיתי מעולם, "ממרום שנותי", שלג יורד... חבל שפה לא יורד גם. אפילו כשהיתי כל פעם באירופה, תמיד זה דילג על הזמן שיורד שלג וגם לראות שלג, (לא יורד, אלא על הריצפה), ראיתי רק פעמיים-פעם אחת בגיל 4 בחרמון, ופעל אחרת לפני 3 שנים כשנסענו עם חברים לראות השלג באזור ירושלים. מקווה שפעם אחת גם אזכה לראות שלג יורד, שמעתי שזה מקסים.

tiaa1

New member
../images/Emo186.gifהי ששרון,

כבר לא כ"כ כיף...אני מרגישה כלואה בבית, אין לי חשק לרדת לפארק לשחק בשלג...ללכת יותר רחוק בשביל לצלם, כמו שהייתי עושה בעבר....אני לא יכולה....הליכה בשלג קשה יותר ומעיפת. נשאר לשבת בבית, אפילו בלי עבודה...גם האזרח בבית למרבה הפלא אנו לא עולים על העצבים אחד לשני. אני מנסה לחדש לו בישולים....ומחכים שזה כבר יגמר. ביי

mira ker

New member
היי כולם, אני גרה באיזור המרכז,

קבלתי כבר תמונות מהשלג בירושלים. אני מצרפת להנאת אלה שלא גרים בירושלים.

למעלה