אתה חייב להוציא את הבלוג המושקע הזה שלך החוצה, כל כך הרבה מידע, תרגומים, קליפים, תמונות, איורים, מחקרים שחבל שיהיה חבוי רק שם, גם לא הבנתי כ"כ איך מטיילים שם ונכנסים לרשומות ולא ראיתי שיש אפשרות לבחירת נושאים, וחבללללל!!
../images/Emo13.gifמיס בלאדי ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif אני עובד על זה
אני בדיוק עובד על בייבי חדש שלי וזה אתר משלי ששם הכול יהיה יותר מאורגן ומסודר ויהיה קל להתמצאות הסבר לגבי הבלוג : בכדי להיכנס לכל מאמר לוחצים על הכותרת שמופיעה בשחור : ) ולעבור בבלוג מדף לדף למטה ישנם מספרי דפים ושם מטיילים בין הדפים פשוט פשוט פשוט חחחחח הוא גם צריך לעבור קצת ריענון אז באתר החדש שלי אני אעשה למאמרים גם ריענון וחידוש אני מאוד מקווה שאני יוכל להעלות את האתר שלי לאוויר בזמן הקרוב כי ישנם המון המון רעיונות אבל אין כל כך את הזמן להתעסק עם זה אם את ניתקלת במאמר מעניין שכתבתי את יכולה להביא קישור לבלוג שלי בכיף ובשימחה ובקולולו רועם זה יתקבל חחחח העיקר זה לחלוק בידע ולשתף את כולם שיהיו מאמרים בעברית שכולם יוכלו להעשיר את הידע ולהנות ותודה רבה על תשומת הלב חג שמייח יא חביבתי אין עלייךךךךךךךךךךךךךךך
וואי כמה רעיונות אני מכין לכם בהמון מישורים ועם גירוי של המון חושים חחחח האתר ברובו יהיה פרסומי אבל יכיל המון מידע , תמונות, סרטונים וכ'ו . שהוא יהיה מוכן אתם הראשונים שתדעו אז אני משחרר עוד סקופון יהיה מאמר על מחמוד רדה ששששששששש