שרמוטה פוריטנית

giba70

New member
שרמוטה פוריטנית

סליחה על הביטוי, אבל יש שיר כזה (של שלומי שבן) אתם מכירים עוד שירים עם מעין מסתרים?

giba70

New member
יש שיר כזה? ../images/Emo12.gif

האר את עיניי, מי המשורר?

מוגג

New member
פגישה לאין קץ/ אלתרמן

הלחינה נעמי שמר. ונעמי שמר גם כתבה את אין דבר שלם יותר מלב שבור וגם ברי סחרוף שר שיר דומה. (אגב, גם מרלון ברנדו מת.)

נכוחה

New member
חופשי זה

לגמרי לבד וגם the sound of silence של סיימון וגרפונקל וגם גלוי ונעלם של יהודית רביץ

giba70

New member
יש גם שיר כזה?! ../images/Emo2.gif

זה טוב ויפה, אבל ביקשתי מילים משירים עם מסתרים כאלה.

giba70

New member
נזכרתי, יש כמובן שני שירים שלמים

"עולם הפוך" - שיר ישן וידוע: בקיץ קר, בחורף חם, שועל טיפש, חמור חכם, עיוור מביט, חירש מקשיב, עתיקה היא תל אביב
"שיר הפוך" של יוני רכטר ויהודית רביץ: באופן קבוע וחד פעמי, בכל שעה ופעם בחיים... (אלבום נפלא דרך אגב)

YoreShmaNa

New member
בסוף מעגל

שיר שכולו מסתרים ביצוע: אריק סיני מילים ולחן: קני יאנג גירסה עברית: יהונתן גפן ובסוף מעגל בצל שמש בוערת כיביתי לך בוקר, הדלקתי לך ערב ובסוף מעגל התחממנו על קרח ציירת לי שיר ערש, דיקלמתי לך פרח שתינו כוס עצב ובכינו כוס צחוק שרנו בעשב, התקרבנו רחוק רק בסוף מעגל, שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי ובסוף מעגל באביב של שלכת הלכת לעזוב, אך שכחת איך ללכת עונה בחידות על תשובות ששאלתי חפשי מסביב ולבסוף תגלי שבסוף מעגל, שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי עונה בחידות ושותקת סודות חפשי מסביב ובסוף תגלי שבסוף מעגל, שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי.

giba70

New member
נכון, שיר יפה מאוד

"דיקלמתי לך פרח" - איזה ביטוי נפלא.

למעלה