שרפה אחים שרפה

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
שרפה אחים שרפה

יש שרפה בקבג ממש מתחת לבית שלי בוילות

tofy

New member
עכשיו גם מתחילים להריח את זה

יש לי ריח של מדורה בבית!

Compulsive

New member
אם כבר סיילם..

הסידק האחרון collective demise ממש טוב, ככה אמרו לי.. זהו. כאן מסתיים הידע שלי.. אגב, זו יעלי, לא תם..כי הוא מתקלחח!!!!!!!!

סבגבג

New member
השריפה הייתה בבית של שני סלימאן

אם את מכירה רותם... אומרים שאו שהיה קצר (מה שקצת לא הגיוני משום שרק הקומה העליונה נשרפה ואם היה קצר אז זה היה בכל הבית) או שמישהו הצית את המקום בכוונה (מה שנראה קצת יותר הגיוני גם בגלל הסיבה הקודמת וגם בגלל שאבא שלה היה המאמן של מכבי תל אביב-צעירים- פעם אז לא יודעת. לפי מה שהבנתי מנסים "להתנקם" בו על משהו, או משהו כזה אנאערף...) אמאאאאאאא זה כזה מפחיד. כי זה בתוך שורה של וילות וזה יעני בסוווווף. הלכתי לראות את זה לפני איזה עשרים דקות (לילה! מאוחר! חושך!) בדיוק איך שירדתי מחברה שלי (ואז פגשתי את שילה שבדיוק ירד למונית אחרי שקפץ אלייך-רותם) ופאקקקקק זה מפחיד כל הקומה העליונה שרופה הוילונות והכל נשארו כמו באיזה סרט אימה מפחיד כזה משהו מטורף איזה סרטים היו אמא שלה התעלפה היא התחילה לבכות הצב שלה מת (נשמע מצחיק-ממש לא!) חחחח העיקר אחותה נכנסת הביתה באה ביציאה כזאת "מה זה...? הנה השמיים!"

Absolut May

New member
וואי כן שני

היא חברה של חברה שלי (שי)..!! אבל שמעתי לא קרה למשפחה כלום, הם לא היו בבית או משו..

סבגבג

New member
אוקיי בסוף זה קצר!

פאקקקקקקק! הייתי אצלה זה פשוט מפחיד! זה ממש כמו לראות לא יודעת.. את אולמי ורסאי אחרי שהם התמוטטו רק ששם כל הדברים לא שרופים סתם שבורים ומנופצים ומרוחים על הרצפה. זה פשוט מפחיד! אמא... יוווו איזה סרטים! כה מאי... שי ודניאל היו אצלה ביום של השריפה. אמא........

למעלה