שרפו את יומנה של אנה פרנק

שרפו את יומנה של אנה פרנק

ויואשמו בהסתה: חדשות תפוז: שרפו את יומנה של אנה פרנק ויואשמו בהסתה (26/02/2007 17:20) שבעה ניאו-נאצים הועמדו (יום ב', 26.2.07) לדין בברלין, בירת גרמניה, באשמת הסתה, הפרעות סדר ופגיעה בכבוד המתים. זאת, לאחר ששרפו עותק של יומנה של אנה פרנק בשנה שעברה.

כואב הלב

הבעיה שאחוז המהגרים המוסלמים גובר באירופה, הם מלבים את היצרים. קודם עשו זאת הנוצרים.

אין פלא שיהודי צרפת מציפים את הארץ

באיזור שאני גר בו, סמוך לרחוב הירקון בת"א, מסתובבים ללא הרף יהודים מצרפת ומחפשים נואשות דירה. אני כותב "נואשות", כי צריך לראות את פניהם, את ה "אולי יש כאן דירה למכירה" ועוד. במקום העבודה של בני - בבנק - ישנם כבר עולים כאלה. ספק אם אנו תופשים את חומרת ההרגשה שלהם וכנראה את המצב שם.

לפני מספר שנים

הייתי בפאריז כשהתבצע הפיגוע המחריד במסעדת "סבארו". היינו כבר על המזוודות בדרכנו ארצה, ואת הכתבות ראיתי בטלביזיה במסעדה קטנה במרכז פריז. כמובן ששם לא מצנזרים - והזוועה נראתה כולה. אוד ולא אבוש - בכיתי, ואז שאל אותי המלצר "מה אתה בוכה ? אלו רק יהודים"? עניתי לו שגם אני יהודי, שאני מישראל, ושאני גאה בכך. הוא נאלם דום. מאז לא אזרתי כוחות לחזור לפאריז.

עוררת בי זכרונות, איציק

לפני כ- 15 שנה, ביקרנו בפאריס והסתובבנו באיזור היהודי. לפתע ראיתי בית כנסת. היה זה אחד מחגי ראש השנה. ביקשנו להכנס. בחוץ היתה שמירה, החלה חקירה. החוקר קרא לעזרו מישהו מבפנים. אגב, אני דובר קצת צרפתית, ודאי ל "אירוע" כזה. הסברתי, הן בעברית והן בצרפתית, כי אנו יהודים, מישראל וחפצים להכנס. מקובל, לא? הווכוח התמשך והתמשך, עד שנמאס לנו והלכנו לדרכנו. אין לי חלילה טענות על שסרבו לתת לנו להכנס לבית הכנסת. רצוני לציין כיצד כבר אז היו פחדים בקרב יהודי פאריס. ואל תשכחו: זה בריכוז גדול של יהודים. יש בצרפת יהודים בודדים במקומות שונים.

אבירן171

New member
אתם יודעים מה מצחיק אותי?

שהיטלר טען שהגזע הארי הוא בלונדיני עם עיניים כחולות(זו אחת הסיבות שהנורדי הוא השני בהירארכית הגזעים שלו) וכל הניו נאצים הם גלוחי ראש.. אז אני לא מבין מה הם מראים? רק את השנאה ליהודים? זה אומר אנטישמיות ולא נאו נציאות.. אבירן..

למעלה