שרקרק מצוי

שרקרק מצוי

שלום! עכשיו חזרתי מטיול צפרות ובריכוצת המלח... בבריכות המלח נתקלנו בשרקרק מצוי אשר ככל הנראה היה תשוש וטעה וירד אל מי המלח כי חשב שהם מים מתוקים... בכל אופן חילצנו אותו מן המים.. שטפנו ממנו את המלח..אולם הוא סירב לשתות... שמנו אותו בחוץ בכלוב הגדול בחצר יחד עם התוכים שלנו ושמתי ליידו מיכל עם מים... מה עוד ניתן לעשות והאם פעלתי נכון? אשמח אם תענו מהר חמוטל =)

netbird

New member
טיפול בשרקרק

חרקים והרבה. ציפור שיר שלא אוכלת יותר ממספר שעות, מצבה יהיה בכי רע. תנסי אולי ביצה מקושקשת (מי יודע?) כחלבון מן החי, אבל תמיד עדיף חרקים זזים. אם הוא יאכל וישתה מצבו ישתפר. אם לא, חבל...

כרגע הוא בכלוב בחוץ.. ישן אני מניחה

אם מחר הוא יתאושש אז נראה מה נעשה.. בנתיים הוא בחוץ בכלוב עם התוכים.. וכבר חושך אז אני פשוט נותנת לו לישון.. אני מניחה שהוא לא היה תקוע שם יותר מדיי זמן.. ואספנו אותו כבר לקראת ערב כשכל הציפרים כבר מתארגנות לשינה כך שאני מאמינה שאת המנה היומית שלו הוא כבר אכל... נראה מה יהיה מצבו מחר בבוקר.. אם הוא ישרוד....

היא בסדר...

היום בבוקר היא עפה קצת בכלוב אבל לא ממש... דיברנו עם ראובן והבאנו אותה לצפרות.. (שמה בעצם נודע לנו שזו נקבה) הוא השקה אותה והציע לנו לקחת אותה ולהאכיל אותה עד שהיא תתאושש(כי היא לא עפה בגלל הטראומה) אבל בגלל שיש לנו עכשיו מלא אורחים זה לא כ"כ התאים.. אז השארנו אותה בצפרות.. שיטפלו בה שם...ככה זה גם הכי טוב בשבילה... מה שחבל זה שמיהרתי בבוקר להביא אותה ולא הספקתי לצלם...לא נורא.. העיקר שהיא בסדר...

למעלה