שרק !!

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
שרק !!

אתמול הלכתי לראות את הסרט "שרק" אחרי שלא האמנתי שאני אראה סרט אנימציה בקולנוע (אני יודע, אני שיטחי). מה גם שכל ביקורת ששמעתי וקראתי על הסרט הזה בעיתונות ובאינטרנט שיבח אותו מהקצה אל הקצה. לגמרי נסחף המקומון "תל-אביב" שכתב בגליונו השבוע: "יצירה רב-שכבתית קלאסית, חוויה מענגת" - כל כך הרבה ביקורות טובות גרמו לי להרים גבה ולחשוב שמשהו שם חייב להיות לא בסדר. חברים, היום אני מצטרף לביקורות הטובות של כולם כי הסרט פשוט מקסים! האנימציה מדהימה ביופיה (החמור אפילו פרוותי), הפסקול מעולה, העלילה חכמה ומעניינת והסרט כולו פשוט מצויין. זה גם סרט שכל שכבות הגיל יהנו ממנו כי הקטנים ימצאו בזה סיפור אגדה והגדולים יבינו את ההומור יותר לעומק וחדי האבחנה גם ישימו לב לחיצים ששולח הסרט כלפי דיסני והסטנדרטים שלו. וואו אני נשמע ממש כמו הביקורות בעיתון. דבר נוסף אופ טופיק קשור לקולנוע פאר בת"א שבו ראיתי את הסרט. לא מספיק שאתם כותבים באזהרה שלכם לפני הסרט: "השקענו במערכת דולבי סטריאו מהמתקדמות בעולם" (סליחה?! דולבי סטריאו?! מתקדמות?!) מייד אח"כ, בלי בושה, אתם שמים טריילר של דולבי דיגיטל עם המסוק אך אבוי, שומעים את זה רק בסטריאו כי אין כאן לא דולבי דיגיטל ולא בטיח. פשוט צביעות. וגם הסרט נתקע באופן מסתורי לקראת הסוף והאור באולם נדלק - הקהל לא הבין מה קרה (אולי נגמר?) אבל מילא, תקלות קורות. או שהן נגרמות?

למעלה