עונה חמישית נראה לי שנשארו רק 8 פרקים לעונה הרביעית. מישהו יודע אם תהיה עונה חמישית?
K keyy2 New member 4/1/05 #1 עונה חמישית נראה לי שנשארו רק 8 פרקים לעונה הרביעית. מישהו יודע אם תהיה עונה חמישית?
K keyy2 New member 6/1/05 #5 סוף העונה רביעית באתר של הסידרה כתוב שיש עוד 7 פרקים עד לסוף העונה הרביעית. ז"א שאצלנו מפסיקים את העונה באמצע????
סוף העונה רביעית באתר של הסידרה כתוב שיש עוד 7 פרקים עד לסוף העונה הרביעית. ז"א שאצלנו מפסיקים את העונה באמצע????
J jutem New member 6/1/05 #7 שאלה שלום לגולשי הפורום. יש לי שאלה, למה לא מראים אצלנו את כל העונה ה-4? ישנם עוד כמה פרקים בעונה זו ואצלנו היא כבר הסתיימה. תודה על התשובות מראש.
שאלה שלום לגולשי הפורום. יש לי שאלה, למה לא מראים אצלנו את כל העונה ה-4? ישנם עוד כמה פרקים בעונה זו ואצלנו היא כבר הסתיימה. תודה על התשובות מראש.
N Not That Perfect New member 4/1/05 #2 תהייה עונה חמישית../images/Emo188.gif אבל אני לא בטוחה שישדרו אותה בהולמרק, ישדרו אותה אבל בטוח יותר מאוחר
תהייה עונה חמישית../images/Emo188.gif אבל אני לא בטוחה שישדרו אותה בהולמרק, ישדרו אותה אבל בטוח יותר מאוחר
מ מורי לנצח New member 6/1/05 #8 אז ככה ../images/Emo187.gif לערוץ הולמארק יש זכויות שידור ל 24 פרקים והעונה היא 30 פרקים כך שאת 6 הפרקים שלא ראינו נקבל רק בסוף השנה עם תחילת העונה החמישית.
אז ככה ../images/Emo187.gif לערוץ הולמארק יש זכויות שידור ל 24 פרקים והעונה היא 30 פרקים כך שאת 6 הפרקים שלא ראינו נקבל רק בסוף השנה עם תחילת העונה החמישית.
מ מורי לנצח New member 6/1/05 #14 תשובה לי בשבילך ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif Dean O'Gorman
A adinabl New member 9/1/05 #26 אני כ"כ לא זיהיתי אותו! איזה צחוקים אני הייתי רואה (בתור ילדה קטנה) הרקולס הצעיר באדיקות וכ"כ לא זיהיתי אותו זה כ"כ מוזר אני בד"כ מזהה בשניה את כולם!
אני כ"כ לא זיהיתי אותו! איזה צחוקים אני הייתי רואה (בתור ילדה קטנה) הרקולס הצעיר באדיקות וכ"כ לא זיהיתי אותו זה כ"כ מוזר אני בד"כ מזהה בשניה את כולם!
1 13מלכי New member 5/1/05 #3 סדרה מדהימה וכנראה שנהנים להחזיק אותנו במתח שנה שלמה ואם בכלל איך התמכרתי לא ידוע...
מ מורי לנצח New member 6/1/05 #11 רק לבנתיים ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif עונה חמישית תתחיל בסוף השנה