שרשוּרפוּך

חוצפאי

New member
שרשוּרפוּך../images/Emo70.gif

תודה לכוּלם על המחמאוֹת, עיצבתי בעצמי...

[eLad]

New member
אתה שתוק!

שלא תעז לדבר ככה אלינו. מצידי שתעוף מהפורום!!!! אני פשוט לא מאמין... ועוד להזכיר את זה.. חשבתי שזה נגנז! התפוגג! נעלם! נגוז! ועוד בפורום! יופי, כל העולם ידע על זה עכשיו. וזיוצי, הפינגווין העירום עם הדבר המזדקר הזה (על הראש! על הראש!) ששמת במרכז ת"א ממש הופך את העיר לשמחה יותר. טוב, אני מניח שנתראה פעם הבאה.

gilad g

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אלעד, אתה נמשכת בילדותך לפרות אפורות

yuval k

New member
כן.... צודק.

אגב, אתמול, בשיחה אישית מאוד עם אלעד, הוא גילה לי שהוא נמשך לעזים סגולות
ופרות אפורות ממש עשו לו את זה כשהוא היה ילד... |giggling|

sattla

New member
ונכון שהדסקטופ שלי פשוט הכי יפה../images/Emo35.gif

ובאמת שהוא היה צריך להציף, ולפרסם כאן את השטויות האלה. הרי כולם יודעים שזה לא נכון... אגב זוכר על מה שדיברנו אתמול? אז מה רצית להגיד לי על השיחה שלכם?

sattla

New member
תיקון:ונכון שהדסקטופ שלי הכי יפה../images/Emo35.gif

ובאמת שהוא לא היה צריך להציף, ולפרסם כאן את השטויות האלה. הרי כולם יודעים שזה לא נכון... אגב זוכר על מה שדיברנו אתמול? אז מה רצית להגיד לי על השיחה שלכם?

yuval k

New member
אבל... אבל... אבל..../images/Emo70.gif

אם היה נכון ש-Microsoft Outlook נכתבה ב-C#, אז ברור שמשה היה רוצה לשכתב אותה ל-VB.net. אבל היא לא נכתבה ב-C#, לכן משה רוצה לשכתב אותה ב-C# כדי לשכתב אותה ל-VB.net. אני לא מבין מה לא ברור פה.

sattla

New member
זו דעתי בכל אופן...

לא הבנתי מה אתה רוצה מMicrosoft Outlook ואת מי זה מעניין שהיא נכתבה ב-C#, ואני לא מבין למה משה רוצה לשכתב אותה ל#C שוב כדי להחזיר למקור אני ממש מבולבל מכל העניין הזה... Microsoft Outlook נכתבה ב-C# וזהו.

xurix

New member
רק שתדעו

אתה לא מבין. Outlook נכתבה ב C#. והוא בכלל רצה לשכתב אותה ל TurboPascal.net. אגב, היא לא נכתבה בטורבו פסקל המקורית (למרות שזה הגיוני, אפשר להגיע רחוק עם גירסה 7)

sattla

New member
../images/Emo32.gif נדחף לשרשור ושואל שאלה

(2 סיפורים בו זמנית
שצריכים להפגש) אני לא חושב אבל בוא נפסיק לריב על זה ? אני פשוט לא מעוניין להגרר למשחקים הדביליים שלך... ואתה ממש חוּצפאי... }-[

yuval k

New member
../images/Emo128.gif

עוד סשן של איקסים-על-דור
קדימה
ואם דוֹר יגיד שאתה יצור נחות פיתום... נזכיר לו שגם אתה כחול

למעלה