שרשוק, כי נגמרו כל הארועים והפורום פנוי

Nim27

New member
חולצה CRAFT + ביב PRO SCOTT + ביב ברכיים SCOTT לעונות מעבר
למכירה חולצה וביב חדשים באריזה עם תויות, נרכשו באנגליה.
חולצה - Craft Active מידה L
ביב - Scott RC Pro מידה L
ביב ברכיים - Scott AS Helium Bib Knickers מידה L
הודעות ומחירים (מחיר קנייה) בפרטי בלבד, תודה.

rubber duck

New member
סט גלגל Popwertap
סט גלגלים
אחורי
נאבה Cyeleops pt sl - עם אלקטרוניקה של G3
בניה ייחודית עלמ חישוק קמפניילו ( בונה גלגלים אמן )
לב קמפי : 9-11
מתקשר עם כל שעון רכיבה שעובד בפרוטוקול Ant+

הקדמי
נאבה של Cyceleops , חלקה במיוחד - דגם Sl
חישוק Mavic Cxp 33

היו בשימוש מועט מאד ( נמכרים מאחר ואני לא מתחבר לשיטת האימון בהספק )

הקונה יקבל גם חישוק נוסף של Rush שהיה מיועד במקור לסט הזה

פרטים במסר
או בפון 0542033499

שרון

רק רגע, למען הדיוק - יש עוד כמה מרוצים ואחד ענק...
אני מבין שאת הרוב המוחלט, גם ואולי נכון לכתוב אפילו, בפורום הזה, לא מעניינים מרוצים כאלו, אבל העונה עוד לא הסתיימה ויש עוד כמה מרוצים גדולים.

עיזבו מה שהיה (אתמול הטר וואלי וארסינה בו ניצח ניבאלי) ויש היום (מילאנו - טורינו) עם שידור חי ביורוספורט), או אפילו את ה"ג'ירו דל פיאמונטה" (מחר) וה"מוסטרלנד ג'ירו" (שבת) וכולם דרג הגבוהה ביותר שאינו בסבב העולמי, אבל ביום ראשון יש את ה"ג'ירו די לומברדיה" שהוא לא רק המרוץ האחרון של הסבב העולמי אלא אחרון המרוצים מבין חמשת המונומנטים של העונה ונחשב לאחד מהחד יומיים היוקרתיים ביותר של העונה.
גם לומברדי בשידור חי ביורוספרוט.

בוא נשלח להם את הגביע בפקס

דווקא היה מרוץ מרתק אתמול וניהנתי מאוד לצפות.

נכון, ניצח רוכב מהקבוצה שכנראה אודי רמז עליה והוא לא היחיד שמתייחס כך למרוצים, אבל כל שלוש המרוצים האלו מרתקים ומי שלא צופה בהם לא יכול לבוא אחרי זה כמי שמבין את המתרחש בענף.

מקיימים תחרויות ספורט, גם כשלחלק מהפרשנים לגמרי ברור מי ינצח, כי זו בדיוק הגדרה של תחרויות ספורט - על קו הזינוק יש מועמדים לניצחון, שמועות על רופאים ויחסי כוחות, כעובדה - על תוואי התחרות יש התרחשות.

רק שאלה - למה לא לשלוח הימור ולנצל את הכל כך ברור להתעשרות?

כולה שמונה (מספר הרוכבים בקבוצה) הימורי מינימום שיכולים להכפיל עצמם לפחות לרווח נאה.
זה לא משחק הפנטזייה של פורום אופני כביש בתפוז, יש שם אפשרות לרווח כספי של ממש ואם היה לי כל כך ברור הייתי שם כמה יורו, בטח כשאני בטוח שארוויח בחזרה הכפלה של הכל כך ברור לי.

וכדי שיהיה ברור - לא כתבתי את זה בציניות, אני באמת מוכן לשים כסף, אם הכל כך ברור מי ינצח יהיה באחריות של מי שכל כך ברור לו.

מישהו מוכן לקחת אחריות על כסף שאשים?

אני מוכן לשים אלפי יורו, מישהו לוקח אחריות?

(אחריות = כיסוי הוצאות במקרה שהכל כך ברור מתברר כלא קרה).

mrgrin

New member
מייקה לא היה רחוק אתמול ואם היה קופץ מייד אחרי רוסה
זה אולי היה נגמר אחרת. כמו בהרבה מיקרים קשה לדעת איזה התקפה צריך לסגור ועד שמחליטים זה כבר מאוחר מידי. אתמול מייקה ניראה חזק, אז נכון שאסטנה לקחו מקום ראשון ושלישי אבל זה לא היה בדיוק מכבי תל אביב נגד דינמו קייב.

יעקב 471

New member
לא הבנתי , המרוצים מדחיקים דברים אחרים ? לא נראה לי
אין כמעט דיונים על נושאים אחרים ולכן מרוצי אופניים תופסים את החלק הארי.
ואני מודה שאני ממש לא חובב מרוצי אופניים בלשון המעטה ונוהג לדלג עליהם , הלא גם נושאים אחרים מועלים כאן לפעמים .
אבל האמת , בשבילי , ולא רק, הפורום הפך למשעמם טיכו .

ItsikH

Member
אי אפשר להשביע את רצון כולם. יש כמה תחומים לפורום, הנה למשל
  • תחרויות בעולם - סיקור ופרשנות.
  • תחרויות בארץ, פעילות תחרותית בארץ.
  • פעילות חובבים על כל סוגיה.
  • ציוד, מכונאות, ייעוץ טכני.
  • בטיחות בדרכים.
לכל אחד מאיתנו יש העדפות, ולכן בתקופה בה הפורום מעניין לאחד, הוא משעמם לאחר. בעונת התחרויות, ניתן עדיפות לדיווח ולדיון בהן, בעיקר מפני שמועדיהן ידועים וקבועים מראש. מרוצי אופניים אולי "תופסים את חלק הארי" בשיא העונה אבל גם מפני שהם מקבלים עדיפות מכוונת.

יעקב 471

New member
איציק ידידי, אין לי טענות לאף אחד ובוודאי שלא אליך
הכתיבות בפורום מביאות לידי ביטוי את רצון הרוב ומבחינתי שיהיה ככה , סך הכל ציינתי שאותי זה הרבה פחות מעניין .

אילון22

New member
הגיע הזמן לדבר על הפורום- !Lets talk
- לא נכון לסתום את הפורום בשירשורים אינסופיים של "רכיבות כורסה"
- לא נכון להכניס לשירשור שמיועד למכירה, פוסט על תחרויות...ולאפשר לו להתגלגל כאילו כלום...
- מרגיז שאנשים קוראים כאן - אבל לא טורחים להתייחס (לפחות Like/ dislike)
- חבל שאין מקום מיוחד כדי לתאר חוויות מהרכיבה
- חבל שאין מדור העוסק בבטיחות הרכיבה (מפגעים בזמן אמת, אירועים מסוכנים)
- חבל שהפורום לא מחולק לתחומי עניין מובנים
איציק- אתה זהב טהור, אבל כנראה צריך לעבור קורס החייאה כדי להזריק לפורום הזה קצת אדרנלין...

natyh

New member
אם כבר מדברים מה שהרג את הפורום הוא ...
מיעוט הפעולות של הרוכבים עצמם והאיגוד כנגד תאונות הדרכים .
האיגוד וצימוק בזמנו עשו הכל והצליחו כדי להסתיר את רכיבות המחאה לאחר כמויות בלתי נתפסות של הרוגים בתאונות להוציא את טל קציר אף אחד כבר לא מתיחס לתאונות בפורום ,מקבלים זאת כרע הכרחי ...אך הוא ממש לא הכרחי !.

אישית לא מצאתי שום טעם להמשיך לרכב במצב בו החיים הם הפקר על הכביש .
נשאר לי רק להסתכל על רכיבות תחרותיות כי לרכב בפועל על הכביש אני לא מוצא כדבר בטוח , לא מבחינת התיחסות הנהגים, המדינה והרוכבים עצמם .
עכשו תגידו כי הפורום משעמם יופי איפה הייתם עד היום ...

אילון22

New member
בטיחות הרכיבה היא נושא כאוב שניסינו להרים אותו בזמנו
חבל שהפסקת לרכוב. אתה רק מפסיד מזה. אני מוכן גם היום להקים מחדש ועדת היגוי של "משוגעים לעניין" ולהמשיך לפעול בכל המישורים. לצערי התמקדנו בתכניות אוטופיות של תשתיות, הפרדות ועוד מיזמים שדורשים טונות של כסף.
לאחר רכיבות רבות על כבישי איטליה [URL]http://ridewithgps.com/users/608743[/URL], ללא שוליים או "תשתיות" הבנתי שהבעייה העיקרית בישראל היא לא תשתיות אלא מוּדעוּת של הנהגים והנעתם להתחשבות ברוכבים על השוליים.
מי שמוכן להרים את הכפפה- ייכתוב לי במסרים וננסה להחיות את יוזמת "רוכבים בטוח".

natyh

New member
את החשבון שלי ...אני עושה !
ממש לא משוגע לכלום ,אבל מאמין שמי שרוצה להנות מספרט צריך להשקיע בבטיחות, אין מקום לספורט לא בטוח .
השקעתי בזה מספיק התנדבתי כנגד רצונו ללוות את יורם גלבוע לאילת בזמנו
הייתי בין מקימי הקומונה אופני כביש ,הגעתי למספיק מפגשי תאב"א ...ולא זז כלום.
לא זז כי אנשים רוכבים לא מרגישים שחשוב להם מספיק שאיכפת להם מספיק .

אפשר לפתוח דיון ארוך אך לא לענין בכלל !
אין לטעמי מקום לעסוק בספורט בו רמת המודעות של העוסקים בו נמוכה בשום ספורט לא רחיפה לא גלישה אוירית לא רכיבת אופניים רולרבליידס חד אופן כלום ..
אלא אם כן יש מודעות מצד העוסקים לבטיחות !

מודעות משמע להשקיע בזה זמן ולפעול לכיוון הנכון .
לא בעיה בכלל לשכנע בהנחה שקיים לחץ מספיק לביות שבילי אופניים רציניים לאורכה ולרוחבה הראשנים המרוויחים מכך יהיו הנהגים , נאופניים החשמליים פחות זיהום אויר , שיפור אורח חיים בריאות הציבור ועוד !
לא עושים כי אין לחץ , במדינה הזו כשאין לחץ לא עושים !

לא רואה שום סיבה לדיון במסרים .
רצית דיון פתוח בבקשה אפשר לדון , אם יש כאן כאלו הטוענים שהפורום משעמם קדימה תצביעו ברגליים תחיו את הספורט תעשו ,לא לא תעשו נעשה אשתתף , דיבורים מסרים ... לא מזיזים כלום מעשים הם הקובעים .

ItsikH

Member
1. מי שרוצה לקדם נושא כלשהו - מוזמן. 2. ממליץ לעצור כאן לטוב
ת השרשוק.

למעלה