שרשורהופעה

dairy milk

New member
שרשורהופעה ../images/Emo220.gif

מצטערת אם זה ספאם. אני פשוט ממש רוצה לשמוע איך היה אז.. שפכו. אני לא הייתי, חברים שלי היו (ביאס).. אבל הם קנו לי דיסק ואמרו ליובל לחתום לי עליו יומולדת שמח ובסוף כל שייגעצ חתמו ((((((((:) אז איך היה לכם?..

animal bar

New member
גאד היה כל כך טוב...../images/Emo23.gif

כל כך גדול הייתי במרחק נגיעה ממנדלסון...
אוי מרקוביץ'... חייך תמיד... :) תמיייד!!...
יש לו את החיוך הכי יפה בעולם...
הצטלמתי איתו ועם מנדלסון... 33>> שלחתי לאימייל כמה תמונות... אני יעלה... בינתיים... מרקוביץ'... אוט... [חעח מטומטם מצדי...P:]

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תמיד חיבבתי את יובלי אבל משום מה, אחרי שראיתי וקראתי [אני בעמ' 160 ומשו] את "מישהו לרוץ אִתו"-אני מחבבת אותו אפילו יותר. 4/12!!!!! נו

ססילייה

New member
אז ככה :

אני דיי בטוחה שאם הייתי בפנים רמת ההתלהבות שלי הייתה יותר גבוהה. אבל, לא. כמות האנשים נמוכי הקומה וגבוהי הקול פשוט חסמו את הכניסה עבורי, אז בחרתי להשאר בחוץ כמו עוד כמה מופקרים. שמחתי להתקל בכמה פרצופים מוכרים.ובכמה שלא. הפלייליסט היה קצר וקולע, יובל שכח מילים.(קורה לכולנו..) עדי, את חייבת לי התנצלות. וכל מי שתרם את כספי הנסיעה חזרה שלך-אתם נהדרים!!
נתראה בדצמבר.

AvtipuS

New member
שדיים אפיים.

-כי ליל ביקשה- כיףכיףכיף יש לי פה 2 דיסקים,פוסטר,2 סיכות (כן מיכל,אחת שלך) 60 ומשו תמונות, פחות או יותר כל ההופעה בוידאו (ליבי צילמה-תודה!) וגם שעת 0 שיש לי מחר, אז מחר סיכום רציני.

ובנוסף עשיתי תחרות ציורים בין חברי

הלהקה, אצלם והעלה, אולי לא מי שראה זכה
.....הכי מצחיק שיקו יש את יובל על הפוסטר שם לו שפם ועשה אותו "הייל" חחחחחח
... ואסאפיס כבר חייבים לי כמעט 3 שנים מקל

בלאט את ההודעה הקודמת לא העלה

היה ממש כיף קיצר, חחוץ מהעובדה שחצי קהל הגיע לי לחגורה בקושי, היה במיוחד כיף לפגשות את רעז ואת ליל ואת גלעד, התמונות פדופילה שלי ושל רעז אדיר!

למעלה