שרשורון

אורי8881

New member
שרשורון

איך כל אחד מכם התחיל לאהוב ולשמוע את רד הוט???גם למה ומתי! הנה שלי:התחלתי ב1999 שחבר שלי בא עליי להראות לי קליפ(אז בכלל אבל בכלל לא אהבתי מוזיקה)אז הוא הראה לי את קליפורניקישן וממש אהבתי אותו,שמעתי וראיתי אותו מלא ואז בדקתי ת'שם של הלהקה וכתבתי בקאזה על וידאו והורדתי את רווד טריפין אנדר דה בריג' גיוו איט אוואי ועוד...ואז התחילה התקופה המשעמעת שלי ראיתי כל הזמן MTV כדי למצוא קליפ שלהם ואז כעבור בערך שנתיים של צפייה בMTV ראיתי אצל בן דוד שלי ת'בוף של קנט סטופ הורדתי ת'שיר אהבתי אותו והורדתי גם זייפיר סונג בי דה וואי ועוד...שנה שעברה טסתי להולנד ובדיו טיפרי ראיתי דיסקים בחנות דיסקים(כן כן אל תאמינו)ובבקשה אל תכעסו עלי אבל לא קניתי דיסק של רד הוט...קניתי של ג'סטין טימברלייק
.אבל זה בסדר עכשיו יש לי את BSSM,GH,CשLI,BTW,OHM ואתUMPP

DAN1EL

New member
...

מאז שיצא הסינגל והקליפ של Scar Tisue התחלתי לאהוב אותם. הייתי בכיתה ו', לא ממש ידעתי מי הם. רק הבנתי שהם איזה להקה שעושים קאמבק, ואהבתי גם את שאר הסינגלים מקליפורניקיישן שיצאו אחר כך - אראונד דה וורלד, ואודרסייד. ואז קניתי את האלבום "קליפורניקיישן" וחרשתי עליו. ואז יצא גם הקליפ של Californication ואחריו "רוד טריפין". בערך כשיצא הקליפ של "קליפורניקיישן" התחלתי לברר עליהם יותר, והבנתי שיש להם בערך 7-8 אלבומים. אז קניתי את BSSM, שהמון מעריצים ותיקים יותר המליצו לי עליו, והבנתי שאני מכיר כבר משם את "אנדר דה ברידג'" ו"גיב איט אוואי".
מממ... אחר כך קניתי את OHM ואחריו את האלבום הראשון. קניתי את BTW ישר כשהוא הגיע לארץ, ודי התאכזבתי. אבל אחרי ששמעתי אותו המון התחלתי לאהוב שם די הרבה שירים וסך הכל זה דיסק נחמד. לא בין הטובים שלהם, אבל נחמד מאוד. גם את האוסף קניתי השנה, איך שהוא יצא, וגם שם לקח לי זמן להתרגל ללהיטים החדשים. כיום אני מתכנן לקנות את MM, ואני אקנה אותו בקרוב.

lollapalooza

New member
אני עצלנית

הנה העתק הדבק מהשרשור הראשון שעשינו בעניין, בימים הראשונים מאוד של הפורום:
טוב, אז הכרתי את give it away ו- under the bridge כבר מהתקופה שהם יצאו אבל לא הייתי ממש בעניין של מוזיקה, שמעתי הכל. ואז כשהתחילו לצאת קליפים מקליפורניקיישן, אחותי החליטה שבא לה על הדיסק, ככה, out of the blue אז ההורים שלי קנו אותו כשנסעו לחו"ל. אחותי שמעה אותו אולי פעם אחת. אני, שהייתי אז בקטע של פופ (ואני אכחיש בפעם הבאה שתשאלו אותי) החלטתי לתת לו צ'אנס. בהתחלה רק רציתי שייגמר הרעש הנוראי הזה, אבל אח"כ התאהבתי לגמרי... וזהו, ההמשך ידוע.

*כותרת*

אני חושבת שראיתי איזה קליפ מקליפורניקיישן בכיתה ח' ונורא אהבתי ואז הלכתי וקניתי את כל הדיסקים שלהם (מאיפה היה לי כ"כ הרבה כסף
). הסוף

Ignition

New member
! !

ראיתי את סקאר טישו מתי שהוא יצא.. ידעתי שזאת הלהקה שיש להם "את השיר הזה השקט" (אנדר דה ברידג' ) ואז כשיצא around the world רצתי לטאוור הקרוב וקניתי את הדיסק.

DAN1EL

New member
הרבה קנו אותו אז ../images/Emo13.gif

אם אני לא טועה, "קליפורניקיישן" היה הדיסק הלועזי הכי נמכר בישראל באותה שנה.

למעלה