שרשורחופש

שרשורחופש ../images/Emo140.gif

אוקיי פה כולם כותבים מה הם מתכננים לעשות בחופש... ככה שלאלה שלא מוצאים מה לעשות בחופש יהיו רעיונות פה!!! לאב יו אוללל מיכל

לי יש נ המונונןןןןן דברים לעשות בחו

פש.....
דבר ראשון אני בצופים אז יש לי מחנה קיץ 4 ימים
אני הולכת לבריכה
לים ברור
אני טסה
חודש וחצייייייי
לישוןןן
שחברות ישנו אצלי לקום מוקדם וללכת לבריכה עד 10:00 בקיצור יש עוד המוןןןןןןן

מה שאני מתכננת..../images/Emo9.gif..

להיות בבריכה עם חב'רה
להכיר חב'רה חדשים
להיות חברה של אביב אעאע..
..
..
אולי קצת לעבוד..
..
ולנסוע לאילת..

shaninosh3

New member
אני.... ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

ים
בריכה
קניון
לצאת עם חברות מדי פעם..
בית מלון
וכמובן רוב החופש- מחשב וטלויזיה!
חופשה נעימה לכולם!!

nofarosh11

New member
אממ....

ביום הראשון של החופש-לישון,להיות במחשב לראות טלוויזיה,ולישון ביום השני של החופש-לישון,להיות במחשב לראות טלוויזיה,ולישון ביום השלישי של החופש-לישון,להיות במחשב לראות טלוויזיה,ולישון והלאה והלאה והלאה...
וכמעט שכחתי... ללכת לים כל יוםם

אממ...

אממ..אני הולכת למחנה 5 ימים ויהיה שווה בטירוף..
וגם לבריכה ים וכו' חחח
ובעיקר להנות! לאב יו אוללל

גמני רוצה!!! אז ככה...

* ים * בריכה * לבלות עם החברס * לכת לסרט * מחנה קיץ... 5 ימים,יער הזורע יהיה טירוף!!! * שיעורים.. מה לעשות המורים כול כך אוהבים אותנו... * לישוןןןןןןןן * לראות סופסוף את ראש גדול בכול יום * לעסוק בדבר האהוב עליי- בטלה!!! וזהו חופש נעים לכולם אוהבת נועה

אנייייי..

אני חושבת שאני יישן כול יום עד 3 בצהריים ואז אני אקום..וינוח קצת מכול השינה..אח"כ אני אחזור לנמנם, ואח"כ אני שוב ינוח..אחחח..כמה טוב לא לעשות כלום ואח"כ לנוח! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...ועכשיו ברצינות.. אני מתכננת לטוססס לארגנטינה לראות דודים שלא ראיתי מלאא זמןןןןןןן.. וגם ללכת לקורס מד"צים שזה 9 ימיםםםם... ליהיות הרבה ביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... מממ קניניום.. סרטים.. מחשבבבבב.. בית מלון כמובןןןןןןןןן.. ועוד המון דבריםםםם.

למעלה