שרשורי הכרות

הכר את החנון../images/Emo22.gif../images/Emo163.gif

יאללה, בואו נכיר:} שמך בישראל: גיל: תחביבים מוזרים: וזהו

chuchi46

New member
נעשתה פה קהילה

ובקהילה צריך לדעת שמות, גילאים, אבל הכי חשוב בנים בנות- והאם אני חנון -_-; אז- אני לא חנונית, אני בת ובת 14.5. השם נשאר חסוי
שרשרו...

chuchi46

New member
רגע, אני רוצה להבין

שירשור בנים בנות בבקשה. פשוט באתי מפורום עם 2 בנים ו25 בנות P:

Klaha

New member
שרשור הכרות?

יש כאן הרבה אנשים חדשים וגם אני אז: שם: גיל: מקום מגורים: תחביבים: מוזיקה אהובה: ואפשר להוסיף עוד דברים וגם תמונה של עצמך :)

Dooritos

New member
חוחיחו

איי לאב דיס פורום! שמי בישראל: הדר גיל: 14 תחביבים: להפריח בועות

Love Bem

New member
אני מכירה אותך!

אהה..הייתי בבלוג שלך! איזה חמודה! (לא את החתולה!) לא סתם! אבל גם את!

Klaha

New member
יאיי עכשיו אני

יש כאן הרבה אנשים חדשים וגם אני אז: שם:דפנע גיל:13 מקום מגורים:ת"א לצערי. תחביבים:להיות על המחשב מוזיקה אהובה:אממ J rock ואפשר להוסיף עוד דברים וגם תמונה של עצמך :) אם אני אוסיף תמונה אתם רק תיסבלו.

bernie92

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: ברני גיל: 13.5 מקום מגורים: תל אביב תחביבים: מחשב, קריאת ספרי כימיה, מוזיקה מוזיקה אהובה: מטאל, רוק כבד, עוד קצת מטאל, ושוב מטאל. (אמרתי מטאל?) אין תמונה

noname202

New member
אני../images/Emo9.gif

שם:גלי גיל:14 מקום מגורים:קרית מוצקין תחביבים:צופים, מחשב... מוזיקה אהובה:אין סוג ספציפי..כל מיני

Tiki Torch

New member
פהלהלהלהלה

שם:יוני ר. למה ר'? כי ר' יותר מגניב מריבקין גיל:16 מקום מגורים:זה מתחיל ב-תל ומסתיים באביב יאפ זה חיפה!
תחביבים:מחשבים,קרטה,לצחוק,חברים,לצחוק עוד קצת,ציינתי כבר לצחוק? מוזיקה אהובה:רוק לרוב קצת ישן כמו הביטלס~מדליק נר לזכרו של ג'ון~ וגאנז וגם קווין

Klaha

New member
lol טוב אם אתה אוהב ביטלס סטח תאהב

אואזיב ונירוונה זה נחמד אבל זה שונה לגמרי !~

Science Fiction

New member
אעא! ../images/Emo119.gif

גם גיקית וגם שומעת ביטלס ואואזיס? :O את ג'ינג'ית, במקרה? D:

Tiki Torch

New member
מדברים אליי? O:

לצערי אני גיקית מאוד מיוחדת יש לי משו שם בין הרגליים שמפריע להיותי גיקית והופכת אותי לגיק

למעלה