שרשורי התלהבות, לפה

hamoao

New member
THE SAINTS R COMING

איזה שיר מעולההההה!!!!!!!!!!!!!!!! 2 להקות מעולות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גרין דיי+ U2= שיר איכות!!!!!!!!! גם הקליפ מאוד יפה... מומלץ !!! בהייי..... GREEN DAY LOVER

../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif בוקר טוב.

כמה דברים יש לי להגיד. א.פעם הבאה אני לא לפתוח הודעה על דבר כזה |: תשרשר להודעה של תפוז או משהו. ב.אני מאמינה פה שכל הפעילים יודעים על זה. ג.ממליצה בחום לנשום עמוק ואז להקליד.

לייק אומייגאד!!!! ../images/Emo163.gif

אני לא מאמינהההההההההההההההה בילי ג'ו בהיריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואדריאן הומואית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והקליפ החדש של גרין דיי מממממממממממממממששש יפה כאילו גם הם וגם U2 זה בכלל כאילו יותר מדי.. שיואו וואו בשבילי כאילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיואאוווו כאילוו חירפוניישןןן כאילוו אני הודעת התלהבות כזהההההההההההההההההההה הודעות כאלה לשרשר לשרשור הזה בלבד, תודה.
[כל מה שלא ישורשר לפה-יימחק אוטומאטית]

noagdfan

New member
Jesus christ! ../images/Emo2.gif ../images/Emo34.gif

לא נאה למנהלת לנבל את הפה

l i o r a n g e

New member
נכון שבילי ג'ו סוו מושי?

לא
הוא מכער לי את החולצות. אני רוצה חולצה של מייק. או שלא

hermaioni

New member
הוא הגיע!! D:

הדיסק של פאניק! אט דה דיסקו המהדורה המוגבלת!
כבר חרשתי עליו מלא פעמים, והוא ממש יפה! ועוד משהו: תלו אצלנו בבי"ס תמונה של בילי בקשר למוזיקה וכל זה חח עכשיו אני ראיתי את זה, רצתי למטה ולא זזתי מהקיר כל ההפסקה ^^'' עד שחברות שלי משכו אותי משם X__X כולם אמרו לי שהוא מכוער אבל לא היה לי אכפת ואפילו התחלתי לריב עם מורה בקשר לזה 0.0 (אבל זה היה שווה את זה D: ] ואני לא הלכתי לבי"ס היום כי אני לא מרגישה טוב =\ [אני לא חושבת שאני אלך גם מחר]. חפרתי XD.

Runt

New member
תרגישי טוב

או שלא, אם את לא מפסידה משהו חשוב בביצפר

למעלה