שרשורי
[
~.~
]

שרשורי ../images/Emo32.gif [../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif]

כולם כאן נגד שרשורי עוף מרובים , לכן אפשר לקבוע יומיים / שלושה בשבוע שרק בהם אפשר לפתוח שרשור שלא קשור לתאומות , גם אם זה שאלונים , גם אם זה הודעה של 'אני הולדת לשופינג' וגם אם זה הודעה של 'העכבר שלי/של קמילה מת'
אוקיי
מסכימים
מי שכן שישרשר לכאן
/
מי שלא מסכים שישרשר לכאן
. אני אישית חושבת על : יומיים בשבוע - ראשון + רביעי , שני + חמישי , שלישי + שבת . שלושה ימים בשבוע - ראשון + רביעי + שישי , שני + חמישי + שבת . אז ... מה צריך לשרשר לכאן
אם אתם מעדיפים שרשורי עוף מעטים / מרובים .
אם אתה מעדיפים להמעיט בשרשורי העוף - מה עדיף
יומיים בשבוע או שלושה ימים בשבוע
אם אתם מעדיפים להמעיט בשרשורי העוף ולפתוח אותם רק יומיים בשבוע - איזה ימים
אם אתם מעדיפים להמעיט בשרשורי העוף ולפתוח אותם שלושה ימים בשבוע - איזה ימים
אם אתם מעדיפים להמעיט בשרשורי העוף - אתם מוכנים לפתוח אותם פעם בשבוע
אם אתם מעדיפים להשאיר את שרשורי העוף מרובים - הסבירו מה טוב בהם בפורום התאומות אולסן .
ההצעות שלי לימים היו רעיונות בלבד , כתבו איזה ימים שבא לכם
אם רובנו נחליט להמעיט בשרשורי העוף צריך לקבוע על שני אנשים או שלושה [ בהתאם לספר הימים שבהם יפתחו שרשורי העוף ] שיפתחו אותם . כל אחד מקבל יום אחד . אני מתנדבת לפתוח פעם בשבוע [ ואם צריך אז גם יותר
]
.
מי שמשהו כאן לא ברור לו , יוכל לשרשר לכאן שאלות ותגובות .
הרעיון לקוח מאליה - הקרדיט שלך
לכולם

לדעתי...

אם אתם מעדיפים שרשורי עוף מעטים / מרובים- מעטים אם אתה מעדיפים להמעיט בשרשורי העוף - מה עדיף יומיים בשבוע או שלושה ימים בשבוע- עדיף שלושה ימים בשבוע אם אתם מעדיפים להמעיט בשרשורי העוף ולפתוח אותם שלושה ימים בשבוע - איזה ימים- ימים שני, חמישי ושבת אם אתם מעדיפים להמעיט בשרשורי העוף - אתם מוכנים לפתוח אותם פעם בשבוע- אין לי בעיה לפתוח אותם פעם בשבוע...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

אם אתם מעדיפים שרשורי עוף מעטים / מרובים? אם אתה מעדיפים להמעיט בשרשורי העוף - מה עדיף יומיים בשבוע או שלושה ימים בשבוע? אם אתם מעדיפים להמעיט בשרשורי העוף - אתם מוכנים לפתוח אותם פעם בשבוע? יפּ.אני אפתח שירשור אחד! זייהו! סיימתי..ועכשיו, אני הולכת לישון כי כואב לי הראש רצחחח!

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

חחחחח, תודה עומר! איזה חמודה
על זה שנתת לי את הקרדיט! לא היית חייבת, תשמרי גם לך! את שיפרת את הרעין!! קבלי ממני הרבה
ו-
ו-
טוב, אני עונה: *שירשורי עוף מעטים או מרובים? אני בעיקרון באמצע אבל נבחר...מעטים. *יומיים בשבוע, או שלושה ימים בשבוע? שלושה ימים. *שלושה ימים בשבוע- שני, רביעי ושבת... *מוכנים לפתוח אותם פעם בשבוע? (אני לא יודעת אם השאלה מתכוונת ל-אם אני אישית רוצה לפתוח אותם, או אם כדאי לפתוח פעם בשבוע, אז אני אתייחס לזה כ-האם כדאי לפתוח פעם בשבוע..)-> לא נראה לי, נראה לי שעדיף שלוש פעמים בשבוע...כי בכל זאת, אם לא יהיו מספיק שרשורי עוף, אז זה יתחיל להיות יותר מדי משעמם...

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo51.gif למגיבות!

ואליה - חחחח הרעיון היה שלך
לך מגיע הקרדיט

mk a o

New member
אני רוצה להצטרף לאגודה שלך!

אני רק הלכתי להופעה היום! וישבתי בשורה 24 ולא ראיתי כלום.... אני לא ראיתי את בנחמוד (השם שנטע המציאה) שלי!!!!!!! אני עצובה אני לא אראה יותר את המורדים.... אני לא בטוחה שאני מתאימה לאגודה כי הייתי בהופעה אבל בעיני שורה 24 זה לא נחשב....... ובקשר לשישור אוף אני דווקא אוהבת שיש הרבה זה מעניין, כלומר, החיים שלי לא סובבים כולם סביב התאומות (רק 99%
) אבל עם כבר אז שלוש פעמים בשבוע בשני חמישי ושבת.... ואין לי בעיה לפתוח אחד מהם (או יותר)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

לדעתי צריך להיפתח או שרשור
אחד בעמוד, או שרשור
אחד בשבוע.

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gifדעתי....

לדעתי שירשור
3 פעמים בשבוע.. כי זה יותר מוסיף אפילו אם זה לא על התאומות
, ביינתים אין הרבה דברים חדשים של התאומות אז אין ממש מה לכתוב אליהם אז בגלל זה ךפחות שיהיה מה לקרוא
....אהה ולא משנה לי איזה ימים...

רויטל™

New member
תגובה שלי

לדעתי צריך תגובות
לפחות 3-4 ימים בשבוע וזה לא משנה לי איזה ימים

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

לדעתי , זה לא כל כך קשור בימים כאילו 3 פעמים בשבוע, אלא לדעתי פשוט צריך לדאוג שבכל דף פורום (כזה שפותחים את הפורום ומכיל שירשורים) יהיה שירשור עוף אחד בלבד. ח"ח לעמר ולאליה

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

יש לי רעיון טוב
נפתח
פעמיים בשבוע [ שני וחמישי ] ואם הם כבר לא מתקפצים יותר [ או שהם עברו עמוד
] נפתח גם ביום שבת
מי שבעד -
ומי שלא -
תגובות פורפבור

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

אני בעד
.....אבל, אם נגיד, אף אחד לא מקפיץ את השירשור, אבל הוא עדיין בעמוד, נגיד למטה..אני יכולה להקפיץ אותו אם יש לי משהו לכתוב שם?

למעלה