שרשורי

suki da yo

New member
הודעה מולטי-סופר-מגה-הוסף תואר מפוצץ- חשובה!!

(אני לא באמת כאן, אני בעצם נורא נורא עסוקה בללמוד לפיסיקה וכולכם תאלצו לסלוח לי... א-בל, טל יקיר הפורום הוא wranger הציע לחברתו היפה ק' נישואין והיא אמרה כן וכל מה שנותר למזרחית כמוני להגיד זה קולולולולולולולו!!! מזל טוב ובהצלחה ואושר ועושר וכושר ויושר והרבה שמחה וצחוק וסקס טוב וכל מה שאני מאחלת לעצמי, אני מאחלת גם לכם.

תודה על קבלת הפנים היפה

נכנסתי לרגע קט כדי להגיד תודה אבל לא יכולה להמשיך כי אני חולה נתפשה לי הלסת וזה כואב נורא גם גורם לחולשה ואני עייפה אכתוב ואסתכל בפורום כשאבריא כי אוהבת אני תשומת לב להחזיר תודה ויוי

גאמי

New member
../images/Emo57.gifוואהו באמת קולולולולו../images/Emo57.gif

טל, המוני מזלות טובים
מרגש נורא.... ככה קורה לעינינו בסתם יום חמישי של חול.... שיהיה לכם טוב מאודדד וכל מה שסוקיתה איחלה, גם ממני. גלית. ♥

../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gif../images/Emo57.gif../images/Emo38.gif../images/Emo19.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אני בשוק אני בהלם אני המומה מתעלפת מתה מהתרגשות! ובכלל אני גרוע באיחולים, אז אני פשוט אצטרף לכל מילה שסוקי אמרה ואוסיף עוד משאית גדולה של מזלטובים, אושר, אושר, עושר ואהבה.

goldy

New member
|מזל טוב|../images/Emo214.gif, יומולדת שמח, מועדים לשימחה

wranger

New member
יוווו, תודה רבה! ../images/Emo9.gif

תכננתי לכתוב את זה בקרוב מאוד בבלוג שלי, אבל קלקלת לי את ההפתעה...
תודה לך, סוקי, ולכל המגיבים. זאת הייתה הפתעה מאוד נעימה הבוקר. אני תיכף ומיד רץ להעיר את ק' כדי להראות לה את השרשור הנהדר הזה!

Purple Mushroom

New member
../images/Emo9.gif יא! הרבה מזל טוב לזוג הצעיר.

מזל טוב באיחור ,טל. והיי, מקווה שתמצא זמן לכל מסגרת. זה שמתחתנים, זה לא סיבה להפסיק לכתוב בבלוג. הרבה מזל טוב , והמשך הצלחה בתחילת הדרך החדשה : ).

Eli Av

New member
../images/Emo85.gifמזל טוב והרבה בהצלחה ../images/Emo49.gif ../images/Emo8.gif

טל לוין

New member
קולולולולולו!!!!../images/Emo24.gif

המון מזל טוב ושמחות ואושר ושבלולי קצף לנצח!

למעלה