שרשורשאלות

Evolution17

New member
שאלה

שלום חברים, רציתי לדעת מי שר עם הלהקה את השיר DONT FEAR THE REAPER? חיפשתי במספר מקומות ולא מצאתי... בתודה מראש.

Aarieli

New member
חדשהה:)

היי אני דיי אוהבת את HIM [אחרת לא הייתי פההXD] קוראים לי אריאל,הרצליה|רמה"ש,14 או 13 XD ממ אה ואני מקווה לשמור איתכם קשר:) [ואיי יצא לי הודעה מפגרת הא?XD]

5ifi

New member
וולקאם!

אני יפי,18,חור בדרום בסופ"שים וירושלים בשאר השבוע.
תהני, תחפרי תרגישי חופשי לעורר את פורומינו המתייבש!

זה שיר של him

וילה שר אותו.אני לא חושבת שזה שיר מוכר.חיפשתי מידע עליו ולא מצאתי. מצאתי אותו במקרה ביו טיוב,הייתי מעלה קישור אם הייתי יודעת איך,אבל את יכולה לבדוק ביו טיוב. רציתי לדעת באיזה שנה הוא יצא

Aarieli

New member
מצאתי משהו.. ועוד משהוו..

אבל אני לא כ"כ בטוחה שזה זה.. http://www.youtube.com/watch?v=G3gF5XSKR3I מישהו יודעע איך וויל[ה] נראה עכשיו? [אם אפשר תמונה]

Wrath Within

New member
זה לא וילה חח...../images/Emo11.gif

זה סתם שיר רקע שלקחו בשביל להכין סרטון על וילה...אין להימ או לוילה שיר שנקרא ככה...

כן.על הקליפ הזה התכוונתי

עשיתי בירור מעמיק ונכון זה לא שיר של him.זה שיר של להקה בשם Takida.אבל בכול זאת נראה לי שווילה שר את זה.קראתי באחת התגובות ביו טיוב שזה הוא שר.מעניין

Wrath Within

New member
אחרי מחקר מעמיק בנושא...../images/Emo11.gif

(ובאמת היה קשה למצוא) קוראים לה Sanna-June Hyde הערך שלה בויקיפדיה ומה שחיפשנו: "In 1997 she sang guest vocals on HIM's version of (Don't Fear) The Reaper." שחקנית פינית-אנגלית, מאיפה לעזאזל וילה הקריץ אותה?!

למעלה