שרשורשוויץ לפתוח את השבוע כמו שצריך

אנגלה3

New member
שרשורשוויץ לפתוח את השבוע כמו שצריך../images/Emo8.gif

תמונה של שחר עם אחיו הגדול, אלמוג, בבריכה שבחצר (ולמי שלא מכיר - הוא
ולא
פשוט שהיה מאוד מאוד חם
)

באלי23

New member
אני דווקא אהבתי את הקוקיות../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

פרלמנים

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif מקסימים הבנים שלך../images/Emo99.gif

פרלמנים

New member
זה מה שדניאל חושב על המיטה שלו...../images/Emo8.gif

לישון בזה??? הצחקת אותי אמא ...משועשע-כן
ישןן-לא
... אני צריכה סבלנות, הא
ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo210.gifלנגוס בו...../images/Emo99.gif../images/Emo57.gif

את צריכה קצת זמן הסתגלות, העיקר שהיי חזקה
אנג'לה

באלי23

New member
דניאל הורס!!!!!!!

ג'סיקה , אני שוב מתנצלת שלא יצא לנו לדבר . היה לי שבוע עמוס בארועים ובריצות. ד"א גם לא הצלחתי לשלוח את השאלון אני אנסה יותר מאוחר. התמונה - פשוט אין מילים , פשוט להסתכל ולרצות לנשוך אותו. הוא כבר עכשיו מנסה להראות מי הגבר פה...
שיהיה בהצלחה, אין ספק שצריכם ים של סבלנות איתם. פאר אמנם קטנה אבל כשאני חושבת על זה אני לא רואה מתי היא תישן בחדר שלה...( כולם אומרים לי שאולי בבת- מצווה...
). שבת מקסימה ! עינבל.

פרלמנים

New member
באלי הי

זה ממכר לישון איתם... פאר איתכם במיטה או בעריסה ליד? איזה כיף זה להתפנק איתם בלילה...רכים כל כך
את מניקה? לדעתי ההנקה הופכת את הפרדת השינה לעוד יותר קשה אפילו-כשישנים ביחד אז מניקים בשכיבה מתוך שינה... עכשיו שהוא במיטה שלו רק אני קמה אליו בלילה...מעייף מאוד! ג'סיקה

באלי23

New member
היי ג'סיקה.

פאר ישנה לידנו, אני מפחדת לשים אותה איתנו, השינה שלי ושל עמי נראית כמו אליפות אירופה....
. ואני מאלו שחושבות שהבייבי- סנס זו המצאת המאה. אבל אני מאוד אוהבת כשהיא נרדמת עליי בשעות הצהריים ואז אני מנמנמת איתה. לגבי ההנקה הפסקנו בגיל חודשיים, ומאז המטרנה השעות שלה יותר מסודרות , והשינה יותר עמוקה
. ( למרות שאני מתגעגעת להנקה , זה היה לי קצר). זה בהחלט נשמע יותר קשה עם ההנקה, אבל את צריכה לתת את הזמן לו ולעצמך כדי להתרגל לשינוי. שיהיה בהצלחה...
עינבל.

באלי23

New member
סליחה שכחתי...../images/Emo12.gif

לשחר ברכות על השיניים החדשות
ולדניאל על הצעדים הראשונים לבד...
נשיקות לפיצפונים... עינבל.

אנגלה3

New member
עינבל, יש לך בובה בבית טפו טפו טפו../images/Emo19.gif../images/Emo57.gif

ואחלה רעיון ליום ההולדת של אבא
(מוכר לי...) מזל טוב לאבא ונשיקות לבובה אנג'לה