שרשורשויץ תחפושות
ב בשורות טובות! New member 19/3/08 #4 איזה מהממממממתתתתת ../images/Emo99.gif פשוט בובונת האמונה הזו האם לקריאת מגילה ולסעודה תחפשו אותה שוב?
איזה מהממממממתתתתת ../images/Emo99.gif פשוט בובונת האמונה הזו האם לקריאת מגילה ולסעודה תחפשו אותה שוב?
N nokia 2008 New member 19/3/08 #5 ממש מתוקה אמונה ../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif במוצ"ש גם מחפשים?
ב באהבה ואמונה New member 19/3/08 #6 נחפש אותה לסעודה ולמשלוחי מנות למגילה היא לא תלך (היא עוד לא בגיל שהיא תהיה מסוגלת לשבת כל הזמן בשקט)
נחפש אותה לסעודה ולמשלוחי מנות למגילה היא לא תלך (היא עוד לא בגיל שהיא תהיה מסוגלת לשבת כל הזמן בשקט)
ע ע ד י ו ש New member 19/3/08 #7 גם אני יכולה למרות שאני כבר גדולה?? היתה מסיבה בעבודה... ואני הייתי בין היחידות שממש השקיעה ועדיין לא זכיתי בתחרות
גם אני יכולה למרות שאני כבר גדולה?? היתה מסיבה בעבודה... ואני הייתי בין היחידות שממש השקיעה ועדיין לא זכיתי בתחרות
ש שרונס21 New member 20/3/08 #9 סליחה על הבורות, אבל למה התחפשת? וכל הכבוד על האומץ. אני שכחתי מה-זה בערך מכתה ו'....
נ נעמה92 New member 20/3/08 #11 יש סיבה שבגללה לא זכית: תחרות התחפושות לכבוד החג הייתה השנה אצל ענת על הגג אהוד התחפש למחברת שירים אני התחפשתי לרב של פורים רבקל'ה התחפשה לחתן וכלה ודליה למנצחת של מקהלה ניצחה דווקא רות טוב, דודה שלה הייתה השופטת בתחרות (אורי אורבך)
יש סיבה שבגללה לא זכית: תחרות התחפושות לכבוד החג הייתה השנה אצל ענת על הגג אהוד התחפש למחברת שירים אני התחפשתי לרב של פורים רבקל'ה התחפשה לחתן וכלה ודליה למנצחת של מקהלה ניצחה דווקא רות טוב, דודה שלה הייתה השופטת בתחרות (אורי אורבך)