שרשורשישי אז מה אתם עושים בסופ"ש?
N No BoDy1 New member 3/12/04 #2 אמממ עם הח'ברה.. יושבים בבית של ידידה.. בית ריק... כל אחד שם 30 שקל לשתיה... שותים, מוזיקה, פוגואים בבית.. חחחח ו... ו... זהו =)
אמממ עם הח'ברה.. יושבים בבית של ידידה.. בית ריק... כל אחד שם 30 שקל לשתיה... שותים, מוזיקה, פוגואים בבית.. חחחח ו... ו... זהו =)
N No BoDy1 New member 3/12/04 #5 פאק דה וורלד עקב המחלה שחשבתי שעברה לי... אז.. היא לא עברה והקאתי בבית... יש ביטול מצד ההורים... אין יציאה מהפאקינג בית הזה שאני תקוע בו 5 ימים.... פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק הלכתי לישון
פאק דה וורלד עקב המחלה שחשבתי שעברה לי... אז.. היא לא עברה והקאתי בבית... יש ביטול מצד ההורים... אין יציאה מהפאקינג בית הזה שאני תקוע בו 5 ימים.... פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק הלכתי לישון
S SuGar and SpicE New member 5/12/04 #9 הממ.. פחות או יותר משו כזה: שמים מוזיקת רוק.. מציירים מעגל.. ואז כולם קופצים פנימה והחוצה משל היו רוקדים את ריקוד הציפורים. וכמובן, נתקעים אחד בשני ונהנים מכל רגע.
הממ.. פחות או יותר משו כזה: שמים מוזיקת רוק.. מציירים מעגל.. ואז כולם קופצים פנימה והחוצה משל היו רוקדים את ריקוד הציפורים. וכמובן, נתקעים אחד בשני ונהנים מכל רגע.
D dandiel New member 5/12/04 #10 יכול להיות שזה רק אני, אבל... אין לך דרכים.... מתורבתות, נקרא לזה ככה, להפיק הנאה?? כמו מונופול, לדוגמא? (תקראו לי מיושן, אבל זה כיף לי!! באמת!!)
יכול להיות שזה רק אני, אבל... אין לך דרכים.... מתורבתות, נקרא לזה ככה, להפיק הנאה?? כמו מונופול, לדוגמא? (תקראו לי מיושן, אבל זה כיף לי!! באמת!!)
N No BoDy1 New member 5/12/04 #11 אממממ... לא כל אחד וההנאה שלו =))) וכדי לך לנסות את זה עם מוזיקת Black Sabbath (אם אתה מכיר) או Slayer או Iron Maiden באמת שמומלץ לך להתחיל לשמוע מוזיקה איכותית=)
אממממ... לא כל אחד וההנאה שלו =))) וכדי לך לנסות את זה עם מוזיקת Black Sabbath (אם אתה מכיר) או Slayer או Iron Maiden באמת שמומלץ לך להתחיל לשמוע מוזיקה איכותית=)
D dandiel New member 5/12/04 #12 לא זכור לי שסיפרתי לך על העדפותיי המוזיקליות. אני שומע מוזיקה שאני אוהב ושאני מגדיר אותה איכותית.
L lein New member 3/12/04 #3 אממ.. עבודה בספרות ומבחן ארוךךךך כשיעורי בית. באים אלי אורחים *לא אגלה מי זה*
ב בובה יפה המקורית New member 3/12/04 #4 אז ככה... עוד חצי שעה חברה שלי אוספת אותי למסיבת הפתעה של ידיד.. אח"כ יורדים לעיר, שותים משהו..נכנסים למסיבה...ולבית...
אז ככה... עוד חצי שעה חברה שלי אוספת אותי למסיבת הפתעה של ידיד.. אח"כ יורדים לעיר, שותים משהו..נכנסים למסיבה...ולבית...
ש שחרחר מתוק New member 4/12/04 #6 אני... עם החברה מתחת לפוך .. אגב, שלשום המחשב שלי חזר מתיקון.. אחרי כמה ימים שהוא היה בתיקון..