שרשור-אגו.

שרשור-אגו.

והפעם, מאי שעוכ וקסלר. תתפרעו

yafit17

New member
מאי מאי מאי ../images/Emo99.gif

חתיכה טילים! יפיופה שכזאת! כזאת חמודה שלא יאאמןןןן קיצור תעשי לי ילדים!!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאוהבת אותך הכי בעולם

את הכי מדהימה שיש
יפייפיה
מתגעגעת המונים.. (שעוכי בובי,היום שנה מאז שישנתי אצלך! בדיוק אבל בדיוק שנה..) אוהבת
תום.

Tomer TR

New member
שעוכי

מקסימה, יפייפיה ואמיתית ואני מתגעגע אליה המון.

פחיחצה

New member
גחי גחיגוחה היקרה..

את שחקנית המונופול הטובה בעולם כולו(הרבה הרבה יורת טובה מדורון) את הכי טובה בעולם בלהביא דיאט קולה:p את מספקת לי בידור נהדר בזמן השיעורים השונים.. את תמדי עונה לי כשאני קוראת לך מהחלון את מכינה את השוקו הכי הכי את תמיד מושיטה לי מחשבון בעת בחינה את הבנאדם שהיכ כיך לעשות איתו קניות בצרכניה את את את...טוב לא יודעת לא עולה לי עוד עכשיו כי אני עייפה ואני סתם מנסה להתחמק משינה כי אני אוכלת סרט על בני סלע.. לוב יו
וד"ש לדורוני אתם מזומנים אלי למשחק מונופול מחר בתקווה שאני אצליח לשוב אל בייתי....

jt7785

New member
טוב אני אמנם לא מכיר אותך כל כך טוב

אבל את אחת הבחורות היפות בעולם (נדמה לי שראיתי אותך באיזה מודעה בעיתון פעם מדגמנת נעליים... גזרתי את זה), את הבחורה הכי מתוקה בעולם, ולכן אין מישהו בעולם הזה שיכיר אותך ולא יתאהב, וגם אם מישהו שוכח שהוא אוהב אותך זה ההפסד הכי גדול שלו כי את הבן אדם הכי טוב בעולם הזה ולאבד אותך זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לבן אדם, גם אם הוא לא מבין את זה, את הבחורה הכי מצחיקה בעולם (אמנם לא בסגנון עדי אשכנזי, אבל מצחיקה במימדים אחרים), את חכמה בצורה יוצאת דופן (מישהו אמר מימד?), את הבן אדם שאני הכי נהנה להיות איתו בעולם, והכי נהנה לריב איתו בעולם, ואני פשוט אוהב אותנו. אני אוהב אותך כל כך. יותר משחשבתי שאפשר. (ואת באמת טובה במונופול, אבל אור קצת הגזימה, את יודעת שאני יותר טוב
) שלך באהבה, לתמיד, דורון. ואת הבן אדם שהכי מגיע לו שרשור אגו פה, כי את הדבר הכי מושלם שקיים, ומשום מה את לא יודעת את זה. אז חשוב שתדעי.

S h A b i T

New member
אוו ווואה,

נשמה טובה, סוס יקר, שאול שלי. אני באמת לא יכולה להסביר במילים כמה אני אוהבת אותך.. אולי אז היה קצת קשה לראות עם כל המירמור שהתעופף לו מעל כולנו, אבל ביתך הוא ממש סמל לחוויה הסוציולוגית המאושרת בחיי.
אפשר לחקור את המקרה בעזרת הגישה הפונקציונליסטית, אם לא היית חיונית, לא היית קיימת כלל. או שאולי היית נעלמת עם הזמן, כמו הלזניה. ואז להמון אנשים לא היו מברשות שיניים. ואולי החוווומצה הייתה ממיסה את כולם בכל מקרה. אוח', המיטה שלך' הכ'י נו'חה, ואם רק היינו מוכנים להוציא 6 שקלים העולם היה נראה אחרת............. קחי קרמבו ותהיי לי בריאה.
אוהבת אותך כמו גבינה בולגרית. ע-למוּג משעוכ&בוטן.

הילדה הכי יפה בעולם.

שתמיד מצחיקה, גם אם אתה בא במצברוח של לחתוך ורידים. אני פשוט אוהבת אותך, תודה לך על הכל.

שעוכי

New member
אני לא מאמינה

רק קודם חזר לי המחשב וראיתי. אתם לא מבינים איך ריגשתם באמת. זה עשה לי ממש טוב. תודה. כלכך אוהבת אתכם.

Z A M i

New member
באיחור..../images/Emo11.gif

מאי שעוכ וקסלר.. הילדה הכי מצחיקה ביקום.. עצם קיומה עושה טוב על הלב..
כמממה שאני שאוהבת אותך..

The Kinslayer

New member
שעוכי שלי.

את יפה כל כך, את מצחיקה אותי כל כך, אני אוהב לדבר איתך, המכתב שכתבת לי מזמן הוא המכתב היחידי שכתבו לי שבאמת האמנתי למילים שנכתבו בו, ורק על זה את חשובה לי כל כך. את הנסיכה שלי, אני אוהב אותך.

שעוכי...../images/Emo23.gif

ילדה שתמיד עושה טוב על הלב , כל פעם שאני רואה אותך אני מבין כמה אכפתיות יש בך, מן תכונה כזאת לזכור שיש שם מישהו שצריך אותך ופשוט להעלות לו חיוך על הפנים. תודה על כל הרגעים שגרמת לי לצחוק עד כאבי בטן, שגרמת לי להסתכל על הכל קצת אחרת, שהיית שם להקשיב, לחבק (ולאפר..
.) אני א-ו-ה-ב א-ו-ת-ך כל כך!

מלאך אנושי../images/Emo189.gif

שעוכ יש רק אחת. כל מילה נוספת שאוסיף למה שאמרו כאן רק תגרע. רק אגיד שאני אוהב אותך. ושגעגועים זאת מילה קטנה לתאר כמה אני מתגעגע אלייך. לא שכחתי

(זה ציטרין.)

מי חולה על הילדה היפה הזו?!?! אסף ציטרין שמו. אני הכי מתגעגע אלייך בעולם ושיא הבא לי לפגוש אותך!! אז יאללהההה,לקפוץ לאריאל והפעם לא ללכת לפני שאני רואה אתכם..

למעלה