שרשור-אגו.

שרשור-אגו.

הפעם זמי. [Z A M i]
.

../images/Emo211.gif../images/Emo84.gif../images/Emo78.gif

נטלי זמברו
שמנה צנומה שכזאת,
ילדה עם לב זהב, קשוחה
עם נגיעות לריכוך
(מרמור נסעתי לחיפה).. כזאת פשושה זה לא יאאמן זמיתה, חולה עלייך עד אין קץ!

mooshki

New member
זמיזמי../images/Emo13.gif

יוצא שההכרות שלנו שטחית מאוד - אבל תמיד מאד מאד משמח לראות אותך. את מצחיקה נורא ומתוקה אמיתית, ויפהפייה!

../images/Emo55.gifחתיכה ../images/Emo99.gif

יש לך זבוב על הגבה
מצחיקיצה כזאת וחברה אמיתית
אני באמת אוהבת אותך חבובה
- אנחנו צריכות לדבר יותר. (ולהפסיק לדחוף אנשים מסויימים לגשם
)

jt7785

New member
|עיניים גדולות|

יש לי קונפליקט פנימי האם זה קל לכתוב לך בשרשור אגו או לא. מצד אחד זה נורא קל, כי יש כל כך הרבה דברים טובים שאפשר להגיד. מצד שני זה נורא קשה, כי קשה לכתוב את כל הדברים האלה בהודעה שכזאת. אז אני אשתדל להגדיר אותך במילה אחת, שאולי תקלע להכל - זמי, את הילדה הכי מיוחדת שאני מכיר: יפה בצורה מאוד מיוחדת, מצחיקה מאוד ובאופן מיוחד, אכפתית ואוהבת בצורה מיוחדת, אחת שכיף אפילו רק להיות בסביבתה בצורה ייחודית ומיוחדת, בעלת שם כינוי מאוד מיוחד, וכל דבר טוב בעצם שאת יכולה לחשוב עליו - את פשוט אחת ויחידה (ובאמת מיוחדת). את יודעת שאני חושב את כל הדברים האלה באמת ולא סתם אומר, וגם פעם הוכחתי לך את זה (אם את לא יודעת על מה אני מדבר אז זה לא חשוב, ואם כן אז סבבה). אז נטלי, תהיי מודעת לזה שאת כזאת, וגם לזה שאני חושב שאת כזאת. ככה אולי פחות תבריזי לנו
לאב יו... נ.ב. לפעמים כשאומרים כל כך הרבה פעמים "מיוחד" זה מקבל איזושהיא קונוטציה שמדברים על מישהו אוטיסט. אז ממש לא לזה התכוונתי

Dug E

New member
../images/Emo99.gif

כמה כמה כמה כמה אהבה יש לי אליך! במילים אי אפשר לתאר.... חבל שאת לא בקטע

izzys

New member
כאפות ../images/Emo3.gif

הילדה הכי.. זמי !
[וזה הכי טוב שיש.] את באמת מיוחדת, באופן כזה שפשוט אי אפשר לא לאהוב. את הילדה עם החיבוקים הכי כיפיים בעולם, ועם היציאות הכי קוברות שיש, ויש בך עוד מליון ואחד דברים, שלא משאירים ברירה, רק להתאהב בך.
תדעי לך שאני חולה עליך, כאפות.
מור.

Tomer TR

New member
זמי יא שווה ../images/Emo99.gif

do me a child
מהרגע שהכרנו אחרי ההופעה בנס ציונה, כשכל העולם ואישתו חיכו ללהקה ופתאום התחיל מבול והיינו צריכים לשחות הביתה, שמתי לב ישר איזה נשמה את, מצחיקולית (גם מצחיקה וגם קולית), תמימה (סתאאם) ואפילו הבנתי למה כתבו בכיפה אדומה תשורה "למה יש לך עיניים גדולות כל כך?" וכן, גם אחרי אותו הרגע ראיתי שאת באמת כזאת נש-מה, זו לא היתה רק אינטואיציה של הרגע - את אחת שכיף להכיר ולצחוק איתה, ללכת לאיבוד עם האוטו של עידו אחרי ההופעות, לעשן ולבלות, לעוף... ואפילו לעזור לך ולהקפיץ באמצע החיים (זוכרת זוכרת עם עומרי ב3 בלילה ממודיעין לעזריאלי, אחרי ההופעה באשדוד או אשקלונה??) תמשיכי להיות כזאת זמי, מתים עלייך ואוהבים אותך כאן במודיעין עיר העתיד (פחח איזה עתיד, עד היום אני לא מבין למה זה הסלוגן של המקום הזה) עד המוות מומלצ"ש /m\

אח, זמי.

כמה אהבה יש לי אלייך עם התחלה קצת לא טובה(
) לאט לאט, עם הזמן, איבדת את קשיחותך (לא אמרתי "מירמור, נסעתי לחיפה...."
) פסיכית לגמרי, נהגת מצטיינת עם יכולות חנייה שלא מוצאים כל יום, מארחת בטוב לב ובעדינות ("יש רק במבה,ענבר. אה,ועוגת הבית..... בטעם תפוז."
) ואיך לא, זמרת כישרונית ופרטנרית בתזונה לדואטים משובחים שנכבו ברגעי שנינות. בקיצור יקירה, אוהבת אותך מליון מכאן- ועד מעבר לקו הירוק,
נעמה.

yuvizz

New member
נרקיסייםם.

וואו. כמה יש לי להגיד עלייך... ולך. אני לא רוצה להרוס אבל.. בגלל הברכה והכל.. [שתגיע בעזרת השם, אני מבטיחה!] אני פשוט אוהבת אותך.. את מויחדת במינך.

Z A M i

New member
../images/Emo13.gif

תודה אנשים, אכן טיפחתם לי את האגו מעט(אחרי שחני הורידה אותו לרצפה..
).. ממש ריגשתם!
למרות שאמרתי לענבר שלא להעלות את השם שלי, דווקא נהניתי לקרוא פה את הדברים..
ואם היה לי כוח..הייתי מגיבה לכל אחד. אבל בא לי לישון.. אז תדעו שאני אוהבת אתכם המון!

kabdi

New member
באתי להעלות את מה שהורדתי... ../images/Emo8.gif

את כל כך מצחיקה, זמי. הכי מצחיקה שהכרתי אי פעם. אולי. שנונה, סמוקה, ומכחישה. <נו, ניסיתי...>

למעלה